Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare si documentatie UPS (probleme,rezolvari,teorie etc)

Vizitator creep

Postări Recomandate

Da,in gol am aproape 6V.Cand am cumparat jucaria,bateria avea 2V si ceva,intradevar nu aveam cum sa o incarc in 2 ore.Din pacate nu am nici un bec de 6V dar am sa las bateria la incarcat vre-o 4 ore si vedem ce o fi atunci.Pe jucaria am dat "1 pol" iar omul ma avertizat ca nu merg dar am zis ca pentru o bere merita sa incerc.Poate cu ajutorul vostru il rezolvMultumesc

Link spre comentariu

Incearca sa gasesti data de fabricatie a acumulatorului...Daca are mai mult de 4-5 ani sigur e dus. Apoi , genul asta de acumulator , odata ajuns mult sub tensiunea nominala e cam praf. Imprumuta de la un prieten un acumulator bun si vezi daca merge. Un acumulator nou e doar 25 Ron. La electronica nu ma pricep grozav...deci nu dati cu parul.

Link spre comentariu

E teroare...nu stiu ce sa mai zic.Am incarcat-o,am legat-o la partea electronica si nimic, am pus si redresor in speranta ca am mai mult curent si nimic :sparge: .Stiu ca nu-i asa scumpa bateria dar inainte de a cumpara alta,vreau sa fiu sigur ca asta este problema.Cel mai probabil ma voi duce la magazin si-l voi ruga pe cel de acolo sa ma lase sa probez o baterie.

Am zis ca fierbe deoarece se auzea cand puneam urechea langa, iar de incalzit s-a incalzit destul de tare.Bateria este aceasta http://www.vitacom.ro/Products/36395/BA ... V-4AH.html doar ca-i de 5Ah

Multumesc pentru raspunsuri

P.S. Pe baterie nu scrie data fabricarii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări