Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare si documentatie UPS (probleme,rezolvari,teorie etc)

Vizitator creep

Postări Recomandate

Vizitator Radel

Toti condensatorii nu sunt umflati, cu exceptia unuia singur care este putin umflat. Dar ar trebui sa mearga. Chesita cu acumulatorul nu o pot sti pana nu il schimb. Costa doar 204 lei. Voi lua un acumulator de la alt UPS sa vad daca acesta este de vina. Am mai avut diverse UPS, mai slabe calitativ ca acest APC si chiar daca acumulatorul era dus, au functionat mult si bine, doar ca nu mai faceau backup. Aici mi se pare o chestie ciudata.

Link spre comentariu

Daca un cond e vizibil umflat (nu conteaza cat), e foarte uscat si inutil in montaj! Trebuie inlocuit imediat!Se poate proba cu orice alt acumulator de 12V...Cu 7V, e si el mort de mult (sau foarte descarcat, daca ups-ul nu l-a mai incarcat).

Link spre comentariu

Costa doar 204 lei.

De unde cumperi acumulatorul asa de scump ? De la APC ?Acumulatorii mai de calitate ( Panasonic ) costa 130-140 lei iar marcile mai "no-name" costa 30-40 lei.Ai zis ca ai UPS APC CS 650 . Asta inseamna acumulator 12V / 7Ah. Poti sa pui si de 7,2Ah sau 7,5Ah deoarece au aceleasi dimensiuni.In profilul tau nu scrie unde esti localizat (de parca ti-ar fi rusine ), asa ca nu poti fi indrumat catre un magazin.
Link spre comentariu

E acuma, acumulator panasonic pe un ups de 650... ca sa cistigi ce, 1 minut in plus pe baterie in sarcinaUn acumulator uzual nou (nici panasonic, nici chinezarie de unica folosinta) e 70-80 de ronAsa de proba poti sa legi si un acumulator de masina

Link spre comentariu
Vizitator Radel

Costa doar 204 lei.

De unde cumperi acumulatorul asa de scump ? De la APC ?Acumulatorii mai de calitate ( Panasonic ) costa 130-140 lei iar marcile mai "no-name" costa 30-40 lei.Ai zis ca ai UPS APC CS 650 . Asta inseamna acumulator 12V / 7Ah. Poti sa pui si de 7,2Ah sau 7,5Ah deoarece au aceleasi dimensiuni.In profilul tau nu scrie unde esti localizat (de parca ti-ar fi rusine ), asa ca nu poti fi indrumat catre un magazin.
Am omis sa scriu locatia. Sunt din Voluntari, Ilfov. Cred ca prin Bucuresti pot gasi. Am vazut pe internet acumulator APC cu acel pret. Am luat de la media fun odata, acumulator Max Power cu 70 lei. Il am de doi ani si merge. Mai am un UPS de 550 VA ii voi lua acumulatorul si voi face proba. Subiectul ramane deschis.
Link spre comentariu
Vizitator Razvan_TL

@flo_tiesto

UPSul e un Apollo. Am avut si eu d-astea mai demult.

Da,asa e cu firele de pana acum

Uite niste poze cu el:

SA400464.JPG[/attachment]

[attachment=0]SA400465.JPG[/attachment]

Acum ai toate informatiile,asa ca ar trebui sa-l refaci fara nici o problema.

Ai grija sa nu te curentezi!

viewtopic.php?p=886430#p886430

Salut imi poti spune si mie tensiunile intrari iesiri la trafu asta am un traf dar nu mai scrie pe el .. Ms anticipat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări