Dr.L Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Eu cred ca acumulatorul e mort Link spre comentariu
Vizitator florianalex Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 este cam scump acumulatorul ,cum il pot testa sa vedem daca este doar acumulatorul .si cat as lua pe el fara acumulator Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Il poti testa cu alt acumulator de 12V (ca el are in interior 2x 6V inseriati)Ai lua 20-40 lei,estimez eu. Daca ii gasesti cumparator... Link spre comentariu
Vizitator florianalex Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 dar nu il pot folosi doar ca sa protejez tv si pc fara acumulator doar 20 ron prefer sa il dau la gunoi http://www.apc.com/resource/include/tec ... _sku=PS250 Acesta este Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Parca scrie ca este la 120v.Sau merge la ambele tensiuni? Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 @florianalex -stiu ca ala e, ca doar ai precizat modelul l-a inceput. Daca nu-l cautam, nu-ti puteam spune ca ai nevoie de un acumulator de 12V pt proba@miticamy -nu e fix UPS-ul din link. Mai exact, e variatna pt europa, de 220V (in link e varianta pt america, de 110V). Alte diferente nu-s. Link spre comentariu
Vizitator Dinamics Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 În caz că îți mai trebuie, Q13=Q15=Q16=Q18=RFP50N06. Vezi aici documentația: http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=RFP50N06. Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Sau IRF3710. Ca s-asa sunt echivalenti http://www.irf.com/product-info/datashe ... rf3710.pdf Apoi, intrebarea trebuia postata direct in subiectul dedicat Link spre comentariu
Vizitator evolution07 Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Buna seara. Am si eu o intrebare legata de niste mosfet-uri N. Am un UPS APC de 350w si s-au dus 2 din cei 4 mosfet cei care s-au ars sunt IRFZ40 de 50V 50A si sunt montati pe un radiator de aluminiu, ceilalti 2 sunt P55NF06 de 60v 50A si nu sunt montati pe vreun radiator. Intrebarea mea este urmatoarea: pot sa pun mosfet de 60V 50A in locul celor originali care s-au ars? Sau ii inlocuiesc cu unii identici?Va multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Pune identici. Verifica si rezistentele din poarta tranzistorilor, precum si tranzistorii de comanda ai mosfetilor, uneori se duc si aia. Si sa ai rezerve de IRFZ inca un set, la fluctuatii dese de retea mai pica, sa fii pregatit.Eu am schimbat vre-o trei seturi in 5 ani. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Eu zic ca aparatele au ceva, de se ard tranzistorii asa...Apoi trebuia postat direct in subiectul dedicat Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Evident ca se pot inlocui mosfeti de 50V cu altii de 60V, important este sa nu aiba Vds mai mic, daca este mai mare cu atat mai bine, si la fel de important si in acelasi sens este si cu Id care deasemenea nu trebuie sa fie mai mic decat originalul, asadar mosfetii de 60v si 50A sunt ok cat privesc acesti 2 parametrii, ceea ce mai trebuie sa verifici ca sa te asiguri ar fi Ciss sa fii sigur ca la inlocuitori nu este mult mai mare fata de original, ar mai trebui verificat si comparat pragul de deschidere care sa fie cat mai apropiat ca valoare, si alte mici detalii cum ar fi puterea disipabila, deriva termica etc. Dar cele mentionate mai sus sunt cele mai importante.PS: Sunt insa de acord cu @Dr.L, aparatul nu se arde asa fara motiv de aceea ar trebui verificat atent si depistat motivul pentru care a aparut defectul. Link spre comentariu
Vizitator evolution07 Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Nu stiu care a fost motivul de s-au ars.. pt ca l-am luat de la cineva cu ei gata prajiti si vreau sa il repar. Va multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Salut. am un UPS On-Line de 700W. am conectat din greseala o imprimanta laser si mi la stricat.mai precis sa ars un MosFet ce sta la partea de PFC.aveti idee ce poate fii pentru ca a explodat si nu se mi vede sigla componenteiam sa contactez si firma sa le explic.in modalitate baterii merge perfect. dor cand primeste reteaua sta pe ByPass ca logic sa ars siguranta de protectie Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 si o poza cu piesa arsa https://www.dropbox.com/s/81lgl8kq8rgqe ... .56.48.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum