Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema pt 2sa1837 si 2sc4793

Vizitator cuibari bogdan

Postări Recomandate

Vizitator cuibari bogdan

Buna ziua.Am cumparat de la cineva un amplificator pioneer a1009 si la transport a fost izbit si rupta placa cu circuite.M-ar interesa daca ma puteti ajuta o schema sa pot realiza un amplificator cu piesele din el.Ca finali are 2sa1837 si 2sc4793 .As dori sa nu fie foarte complicata deoarece nu ma pricep foarte bine.Multumesc frumos.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator cuibari bogdan

Am dat 120lei pe el, baiatul nu la impachetat bine si la transport l-au izbit.de ce as investi intr-un amplificator pe care am dat 120 lei inca vreo 100lei:-? ? tu ai face asta?

Link spre comentariu

Nu e complicat de reparat, din cate vad eu in pozele alea se pot reface traseele alea lejer, chiar si acele trasee subtiri si multe, asezate unul langa altulAm mai reparat cablaje frante cu trasee subtiiri si multe Daca ai toate bucatile de cablaj eu zic ca poti urmarii lejer acele trasee

Link spre comentariu

Mie nu mi se pare chiar asa de nasoala ruptura aia, chiar daca placa are si componente SMD. Se pot reface traseele si montata o placa de textolit sau ceva izolant dur cu 2-3 gauri alese intr-un loc fara componente montate, montate suruburi si s-a rezolvat problema.Bineinteles, e destul de mult de munca si nu e usor de rezolvat de catre un incepator. Daca OP nu se pricepe sa o rezolve pe asta, ce va face sa credeti ca poate realiza alt amplif de la zero cu aceeasi finali ? Eu as recomanda ceva kit cu TDA 7294, daca alimentarea ii permite ...

Link spre comentariu

Verifica atent, acolo unde nu e spartura vizibila crapatura e posibil sa fi plecat usor si sa nu iti dai seamaUita-te atent la cablaj in lumina unei lampi ca sa poti vedea traseeleMai verifica si cu aparatul de masura continuitatea lor.Nu e greu, doar ca trebuie sa fi foarte atent si sa ai rabdare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări