FIXVID Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 se paote face subwoofer si cu difuzoare mici in diametru, raspunsul in frecventa depinde de mai multi parametrii, nu numai de sd. Difuzoarele din categoria hifi redau mai usor freq joase la diametre mici decat cele din categoria pro. De ex tm-6 (hifi) are doar 6" si este specializat pe bas. Fiecare difuzor isi are destinatia lui. La un concert o sa vezi difuri pro ca alu bogdi :smt003 si la un home theater o sa vezi difuri hifi de la 6" in sus. Link spre comentariu
FIXVID Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 ce popular a devenit topicul lui chalenger :smt003 mie asa mi se pare ca difuzorul ala atto are 10" si nu 8". Poate nu este asa, dar incinta as face-o inchisa de vreo 40-50l pt un sunet cat mai clar si liniar... incinta bas reflex doar at cand asculti mult hip hop , reggae sau r&b. Daca nu vrei sai masori parametrii, incerci vreo 2-3 acordaje diferite si vezi cum suna mai fain spor la lucru Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 O sa fac curatenie deseara daca am timp...@maximus iti raspund aici, i-ai facut pe la primele tale posturi pe la incitne, nu in acest topic... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Ma fratilor..lasa-ti petardele de 8" pt Home...si pune-ti laba pe unu de 15-18" :smt003 Eu nu am facut referire la suburi auto sau Hi-fi..Hai sa incheiem discutia in mod pasnic..!Maximus..dau o bere cu primul drum in TM.. :partyman: Sau daca ai drum prin Oradea...aranjam o intalnire cu niste suburi adevarate de 18" :smt006 Link spre comentariu
Vizitator maximus Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 cu multa placere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum