Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic18f2620

Vizitator vlad iulian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

am inteles k am nevoie de un piket

Ai nevoie de un PICkit. Exista versiunile 2 si 3 pe piata. Ceva documentatie aici: http://ww1.microchip.com/downloads/en/D ... erview.pdfDar daca esti asa de dornic sa inveti, nu-ti trebuie decat un calculator si internet. Downloadezi mediul de programare MPLAB, care are si simulator, si programezi pan' la loc comanda. Simulatorul este o resursa excelenta pentru debug si invatat chiar si dupa ce ai procesorul.
Link spre comentariu

Cea mai buna motivatie ca sa inveti sa programezi un microcontroller o ai atunci cand lucrezi la un proiect care te atrage foarte tare.

Iti recomand sa gasesti un proiect interesant si incearca sa il faci tu, complet. Ca incepator eu zic ca mai bine te folosesti de limbaje ca JAL sau programe ca Flowcode for PIC. Este foarte usor de lucrat cu ele.

uC-ul ales este foarte bun. Ai oscilator intern, deci nu trebuie sa iti bati capul cu oscilatorul extern. Ai convertoare ADC, PWM. Trebuie sa fii atent ca folosirea comunicatiei SPI hardware exclude folosirea comunicatiei I2C hardware si invers: ai un singur port de comunicatie seriala sincrona.

Ca si bootloader iti recomand cel de aici http://sourceforge.net/projects/tinypicbootload/

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări