andreivlad1999 Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Ridic aici o problema mai mult pentru a intelege daca trebuie sa-mi trimit routerul la garantie sau daca el functioneaza asa cum l-a conceput producatorul.Am un router TP-Link model WDR3600. Problema este la wireless. Ma conectez cu diferite echipamente la el fara probleme dar semnalul wireless este inconstant si slab spre foarte slab. Echipamentele sunt la maxim 10m de router, nu am pereti de beton armat sau caramida intre router si echipamente. In cel mai defavorabil caz intre echipamente si router se interpune un perete de BCA de max 15cm grosime.Periodic routerul imi deconecteaza echipamentele. Uneori ele se reconecteaza alteori trebuie sa restartez routerul.Mentionez ca am testat si cu firmware TP-Link (inclusiv cu ultima varianta) dar si cu OpenWRT. Comportamentul este acelasi indiferent de varianta de firmware. Varianta hardware este 1.4 si testarile le-am facut pe 2.4GHz pentru ca nu am inca nici un echipament pe 5Ghz. Rog pe cei care au modelul acesta de router sau WDR4300(asemanator 95%) sa-mi spuna cum se comporta routerul pe 2.4GHz. Ca al meu sau dimpotriva (stabil, semnal puternic).Multumesc. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Noiembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 L-am trimis la garantie si rezolutia a fost aceea de "defect nemanifestat". Bineinteles ca pe 2.4GHz tot nu merge cum trebuie. Este instabil, semnalul e fluctuant, deconecteaza echipamentele etc. Solutia a fost sa ma conectez cu TV-ul la router pe 5GHz si sa folosesc TV-ul ca un AP pentru echipamentele din sufragerie. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Din cate imi dau eu seama router-ul asta s-ar putea sa aiba doua placi de retea, una pe 2,4ghz si una pe 5ghzAsta e defect hardware ca din moment ce el ar functiona bine cu tv-ul pe 5ghz iar pe 2,4ghz face figuri cu orice dispozitiv nu ramane decat partea cu defectul hardware pe 2,4Exista cumva posibilitatea din soft sa se intrerupa una din frecvente ?Daca da incercati sa folositi frecventa de 2,4ghz cu cealalta de 5ghz dezactivata si vedeti cum se comporta Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Noiembrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Pana sa-mi cumpar televizorul asa am si incercat adica cu banda de 5GHz dezactivata. Pacat de router pentru ca in afara bubei cu 2.4 este foarte bun. Se pare ca varianta hardware cu probleme este V 1.4. Link spre comentariu
Vizitator puya_vali Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Salut,am aceeasi problema ca si tine cu semnalul si viteza pe 2,4Ghz.Cum ai reusit sa folosesti tv-ul ca AP.Doresc sa incerc si eu,am un samsung D6500.Multumesc Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Eu am un LG LA660S care are posibilitatea de a functiona ca acces point pentru maxim 4 dispozitive. Sper ca te ajuta asta: http://www.youtube.com/watch?v=2EscXA56CnQ. Nu stiu daca televizorul tau are optiunea de soft AP dar daca are atunci problema este ca si rezolvata. Succes. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Noiembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Cum e ? Ai rezolvat? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum