xragon Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Buna ziua , am un casetofon cu cd , cdr 2005 vdo si eu unul mam satura sa dau banii pe 100k cd-uri ca sa ascult muzica care imi place si ma gandeam sa adaug o intrare jack pentru telefon , cum pot face asa ceva ? Link spre comentariu
xragon Postat Octombrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2013 uitati cam asa ceva vreau sa fac eu http://www.css-haupt.de/vectra/Bilder/cdr_2005.jpg si treubie sa lipesc cele 3 fire de la jack la un operational dar care si cum ca de gasit , am gasit ceva informatii dar am vre-o 3-5 moduri de a le face , si nu stiu pe care sa o aleg ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Varianta 1:-Inserezi semnalul aux direct in selectorul de surse, pe intrarea de tel. Nu mai folosesti operationalul, ca nu are rost + ca e posibil sa filtreze anumite frecvente (sa lase doar vocea sa treaca...doar e o intrare de tel!)-Trebuie vazut daca semnalul de aux are aceelasi nivel ca si celelalte-Si mai trebuie sa selectezi intrarea a 3-a a selectorului.Varianta 2:-Pui un releu micut, cu 2 contacte no+nc-Intrerupi semnalul dintre tuner si selectorul de surse-Inserezi acolo releul, astfel incat sa selectezi cu el semalul de tuner sau cel de aux Link spre comentariu
xragon Postat Octombrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2013 pai care din aceste doua variante este mai buna , mai de calitate ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Calitatea ar trebui sa fie aceeasi, daca folosesti un releu bun in varianta 2.Eu as merge pe prima, ca e mai putin de modificat (d-ala le-am si prezentat in ordinea asta).Aaaaa, mi-am adus aminte: daca folosesti intrarea a 3-a a selectorului, pe modul mobil, probabil ca aparatul nu te va lasa sa il folosesti ca in mod normal. De ex, sa reglezi bassul si inaltele. Trebuie vazut prin subiectele alelalte, a trecut ceva timp de cand m-a interesat asa ceva.Caz in care trebuie sa treci la varianta a 2-a. Link spre comentariu
xragon Postat Octombrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2013 sa vad in cursul zilei de azi sa il scot si sa ne uitam mai cu atentie la el , sa va arat placa ....ok ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Nu-i nevoie de persoana a 3-a!Pai nu trebuie sa mi-o arati mie, eu nu am facut decat sa citesc pe net cum se poate modifica. Ce-i drept, ideea cu releul e a mea, dar restul informatiilor sunt de pe net!Si pana la urma n-am mai facut modificarea, ca n-a mai fost necesar. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 E un pic mai complicat.CDR2005 nu are intrare si comutare de AUX.Deci va trebui legat ori pe semnal de CD ori radio dar in ambele cazuri trebuie taiat semnalul intern. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Are, are!Are o intrare de telefon pe placa. Si selector cu 3 intrari. Telefonul se selecteaza aplicand o tensiune pe undeva.Dar dupa cum spuneam, intra in modul telefon, unde nu poate fi folosit in totalitate (controlul tonului, de ex).Ma rog, asta am citit (pe forumuri din afara, unde oamenii facusera modificarea).Injectarea semnalului in intrarea de CD e o varianta proasta: mai trebuie bagat si un CD in unitate si dat play...Deci tot cea mai buna varianta ramane tot cea cu releul pe semnalul de radio. Link spre comentariu
reluare Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Eu la CDR2005 Delco Electronics pe o Corsa C am facut intrare aux. pe partea de tuner, cu o mufa jack stereo cu contacte de decuplare. In momentul in care introduc mufa in jack se decupleaza radio si trece pe sursa auxiliara. Singura problema este ca nivelul sunetului este mai mic pe auxiliar (trebuie sa modifici volumul). Atasez un link catre poza dupa care am facut modificarea, poate ajuta. http://obrazki.elektroda.pl/2049154500_1319905841.jpg Link spre comentariu
xragon Postat Mai 12, 2014 Autor Partajează Postat Mai 12, 2014 imi cer scuze ca nu am mai dat de stire in acest topic , dar au fost multe pe capul meu in ultima vreme , am pastrat toate informatiile pentru acest proiect , si am vazut pe club opel . ro ca a facut cineva o modificare ca aceasta dar nu a folosit aux ci usb , am citi eu acolo dar un lucru nu am inteles , partea pcb-ului , , adica alimentarea lui de la 12 la 5 volti nu este greu ,dar am vazut puncte de lipituri diverse ,unul facea intr-un fel , altul in alt fel , diferenta este sonorul la jack trebuie sa stai mereu cu mana pe putometrul de volum , pe cand la usb nu este necesar , are aceslasi volum si la cd si radio, dar eu acum sa spunem ca am reusit sa alimentez modulul , dar imi cere r-o si l-o iesirile de dr. si stg. dar de unde dau eu semnal daca eu am difuzoarele separate fata-spate ? in poza de mai sus vad iesirile de pe fata /spate-stg./dr. si cateva simboluri cele neincercuite sunt + de la baterie, antena si gnd-ul , acum cele din chenar nu le inteleg, daca doriti sa imi spuneti , Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 ce treaba au difuzoarele fata-spate cu semnalul tau pt auxiliar?tot doua canale ,left-right ai. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum