sabyn Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Am o Mobra 50,primul model cea cu semnalizari si baterie pe care este montata o incarcare cu placi de seleniu la care nu am reusit sa-i deslusesc schema electrica pentru incarcarea bateriei.Ma poate ajuta cineva sa realizez un releu de incarcare de 6V? Magnetoul are 4 iesiri din care una merge direct la bobina de inductie,una la far si mai raman doua care merg la placile de seleniu. Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 ai incercat sa cauti pe net? Link spre comentariu
sabyn Postat Octombrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Am schema electrica pentru mobra dar nu-mi dau seama cum vin impartite firele de izolatori sau te referi daca am cautat schema la releu de incarcare 6v pentru magnetou? Link spre comentariu
sabyn Postat Noiembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 am gasit o schema aici http://home.comcast.net/~loudgpz/GPZweb ... Field.html dar eu am doar doua iesiri din magnetou Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum