Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 2X60W electronica industriala

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DORFU

2

• radu ionel

1

Top autori în acest subiect

Cind soliciti oschema trebuie sa dai si detalii.....care schema ???....cea cu finalii 2n3055/SDT si prefinalii BD235/236 ,cuplare iesire dif. prin cond,cu reglajul curentului in gol +intrare semnal ,preamplif ,corector ton .....sau cealalta..

Link spre comentariu

Nu stiu sa fie doua amplificatoare de 2X60W ,fabricate de catre IEI,eu stiu de cel de 2X50W,cel de 2X35W ,celalalt miniturn,si cel de 2X60W care nu are partea de preamplificator corector de ton si este in final cu tranzistoarele TD647 si TD 650,cite doua perechi pe fiecare etaj final.Daca au mai facut si alta varianta nu am de unde sa stiu,de celalte trei stiu de pe vremea impuscatului de acesta abia acum l-am vazut ,muream si nu stiam ca exista.Am problema cu partea de protectie a boxelor restu sa rezolvat fara schema,dar o schema complecta este binevenita oricum.Va multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări