Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV sunny AT2170 CTV service mode

attilaa0

Postări Recomandate

Buna ziua!Acest tv are sasiu asemanator cu Schneider M35 sau M36 .Si am incercat sa intru in service dar nu reusesc.Stie cineva procedura de intrare?Am telecomanda NIP03.Va multumesc.Procesor VCT3831A

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attilaa0

6

• dan cod

3

• leoncris

3

• laur_12

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am mai intalnit la M35 metoda de mai jos dar mai rar.1. Apesi tasta Menu pina apare optiunea System.2. Cind ajungi la aceasta optiune alegi limba Engleza3. Selectezi Timer4. In Timer activezi Timer-ul de sus din No in Yes(si de aici faci pasul de la nr.5 fara pauza prea mare)5. Se apasa pe rand tasta Blue, tasta ?(la mine este programul nr. 4 de pe telec.),tasta Revealrestul submeniurilor cu Reveal

Link spre comentariu

Am mai intalnit la M35 metoda de mai jos dar mai rar.1. Apesi tasta Menu pina apare optiunea System.2. Cind ajungi la aceasta optiune alegi limba Engleza3. Selectezi Timer4. In Timer activezi Timer-ul de sus din No in Yes(si de aici faci pasul de la nr.5 fara pauza prea mare)5. Se apasa pe rand tasta Blue, tasta ?(la mine este programul nr. 4 de pe telec.),tasta Revealrestul submeniurilor cu Reveal

Da asta am facut la un alt model de Schneider si a mers.dar la asta nu vrea nu are timer de sus sa dau yes or no.Caps si dupa aprox 3 sec reveal am incercat dar nu vrea.
Link spre comentariu

Meniul trebuie să fie setat la limba engleză!

1. În modul de operare, apăsați butonul [MENU] de 4 ori.

2. Apăsați pe [P-] de 3 ori.

3. Apăsați pe [V +] 1 dată (limba pentru meniu).

4. Apăsați pe Caps (butonul albastru) și apoi apăsați rapid REVEAL ( "?"),

5. Mutarea cu P + și P-.

6. Schimbare cu Vol + si Vol-.

7. Pentru a ieși și memora setările apăsați OK.

Link spre comentariu

Buna tuturor!Va spun cum am reusit:Se selecteaza limba Engleza din meniu.Se iasa din meniu.Se apasa meniu de 3 ori !ca daca apasam de 4 ori iesea din meniu.P- de 3 ori V+ odata dupa care CAPS si Reveal una dupa alta ,deci nu impreuna.Navigare cu P+ si P- selectie cu V+ si V- se automemoreaza si iesire din service mopd cu St-BY.Oricum va multumesc tuturor!

Link spre comentariu

Nu Dan , acolo scrie ca se apasa de 4 x MENU , iar omul spune ca trebuie doar de 3 x .In fine , bine ca a reusit.

Interesant chestia asta ca la Schneider chiar de 4 ori se apasa tasta Meniu,iar la Sunny de 3 ori doar.Si au aceeasi placa de baza si procesor.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări