attilaa0 Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Buna ziua!Acest tv are sasiu asemanator cu Schneider M35 sau M36 .Si am incercat sa intru in service dar nu reusesc.Stie cineva procedura de intrare?Am telecomanda NIP03.Va multumesc.Procesor VCT3831A Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 CAPS - REVEAL in 3 sec de pe telecomanda Link spre comentariu
attilaa0 Postat Octombrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2013 CAPS - REVEAL in 3 sec de pe telecomandaApas Caps si apoi Revel dar in 3 secunde?Am incercat nu vrea. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Se intra ca si in atas. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Octombrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Se intra ca si in atas.Buna!Am incercat si pe asta tot nu vrea.Telecomanda e Nip03 dar chinezeasca. Link spre comentariu
laur_12 Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 tasta CAPS dupa aprox 3 sec se apasa tasta REVEAL si se intra in meniurile de service.Meniurile se schimba cu tasta REVEAL.Cu tastele [ pr+si-] Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Am mai intalnit la M35 metoda de mai jos dar mai rar.1. Apesi tasta Menu pina apare optiunea System.2. Cind ajungi la aceasta optiune alegi limba Engleza3. Selectezi Timer4. In Timer activezi Timer-ul de sus din No in Yes(si de aici faci pasul de la nr.5 fara pauza prea mare)5. Se apasa pe rand tasta Blue, tasta ?(la mine este programul nr. 4 de pe telec.),tasta Revealrestul submeniurilor cu Reveal Link spre comentariu
attilaa0 Postat Octombrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Am mai intalnit la M35 metoda de mai jos dar mai rar.1. Apesi tasta Menu pina apare optiunea System.2. Cind ajungi la aceasta optiune alegi limba Engleza3. Selectezi Timer4. In Timer activezi Timer-ul de sus din No in Yes(si de aici faci pasul de la nr.5 fara pauza prea mare)5. Se apasa pe rand tasta Blue, tasta ?(la mine este programul nr. 4 de pe telec.),tasta Revealrestul submeniurilor cu RevealDa asta am facut la un alt model de Schneider si a mers.dar la asta nu vrea nu are timer de sus sa dau yes or no.Caps si dupa aprox 3 sec reveal am incercat dar nu vrea. Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Meniul trebuie să fie setat la limba engleză! 1. În modul de operare, apăsați butonul [MENU] de 4 ori. 2. Apăsați pe [P-] de 3 ori. 3. Apăsați pe [V +] 1 dată (limba pentru meniu). 4. Apăsați pe Caps (butonul albastru) și apoi apăsați rapid REVEAL ( "?"), 5. Mutarea cu P + și P-. 6. Schimbare cu Vol + si Vol-. 7. Pentru a ieși și memora setările apăsați OK. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Octombrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Buna tuturor!Va spun cum am reusit:Se selecteaza limba Engleza din meniu.Se iasa din meniu.Se apasa meniu de 3 ori !ca daca apasam de 4 ori iesea din meniu.P- de 3 ori V+ odata dupa care CAPS si Reveal una dupa alta ,deci nu impreuna.Navigare cu P+ si P- selectie cu V+ si V- se automemoreaza si iesire din service mopd cu St-BY.Oricum va multumesc tuturor! Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Inseamna ca nu ai facut ca in poza atasata de mine.Acolo exact asa scrie. Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Nu Dan , acolo scrie ca se apasa de 4 x MENU , iar omul spune ca trebuie doar de 3 x .In fine , bine ca a reusit. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Octombrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Nu Dan , acolo scrie ca se apasa de 4 x MENU , iar omul spune ca trebuie doar de 3 x .In fine , bine ca a reusit.Interesant chestia asta ca la Schneider chiar de 4 ori se apasa tasta Meniu,iar la Sunny de 3 ori doar.Si au aceeasi placa de baza si procesor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum