Den Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 O vechitura.. Link spre comentariu
lavynyu Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 O vechitura.. Pune-ti si cu super pi sa vad din curiozitate ce timp scoate quadul ........................... Link spre comentariu
lavynyu Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Multumesc , este inpresionant puterea de calcul , ma intereb care ar fi rezultatul la un i5 sau i7 dar de la procesoarele de top ! Asteptam si alte rezultate ! Link spre comentariu
radu8982 Postat Octombrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Eu aveam procesorul in dual core mode daca nu ati observat decat doua procesoare activate daia am pus si task manager ca sa vedeti. Link spre comentariu
Den Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Oricum pi e ca pipi..Incearca cu ultimul soft de la http://www.pcgamingxtreme.ro/ Link spre comentariu
radu8982 Postat Octombrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Mod quad-core @ 3200MHz PCMark05 un program exceptional care nu ii poti aduce obiectii. Lista cu scoruri PCMark Tom's hardware http://www.tomshardware.com/reviews/cpu ... 44-35.html Link spre comentariu
Den Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 E complet depasit,e la nr 8 acuma.. Link spre comentariu
lavynyu Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Versiunea de soft sau tipul programului este irelevanta deoarece daca ai 2 procesoare si doresti sa le compari tot procesorul mai slabut va scoate un timp mai lung (aici ma refer la super pi) sau un benchmarkt mai slab , mi-e imi place super pi pt. cA este un programel free , micut si simplu de utilizat ! Apropo care este cel mai bun soft pt. benchmarkt la procesoare stie cineva ????? Link spre comentariu
radu8982 Postat Octombrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Eu zic ca cel de sus e cel mai bun. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum