radu8982 Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Deschid acest subiect pentru a ne face o parere despre puterea de procesare a CPU-urilor. Benchmark-ul se va face cu IntelBurnTest(Linpack) versiunea 2.54 de preferat, nu costa nimic programul si il gasiti pe net.Mai jos este scorul meu la un AMD FX-8320. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Mie mi s-ar parea normal sa precizezi si la ce folosesti acel sistem...nu doar ca-l ai. Degeaba ai Ferrari daca mergi tot cu 20Km/h prin oras ca toti muritorii de rand. Link spre comentariu
radu8982 Postat Octombrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Cand am facut PC-u m-am gandit sa fac ceva care sa ma tina multi ani, lam folosit si la capacitatea lui cand am compilat un soft de android pe Linux, asta e cu totul altceva, acum vreau sa imi iau o placa video mai potenta ca am cumparat una care sa ma incadrez in bugetul pentru PC. Link spre comentariu
lavynyu Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Cand am facut PC-u m-am gandit sa fac ceva care sa ma tina multi ani, lam folosit si la capacitatea lui cand am compilat un soft de android pe Linux, asta e cu totul altceva, acum vreau sa imi iau o placa video mai potenta ca am cumparat una care sa ma incadrez in bugetul pentru PC.Exista un programel mic pentru benchmarkt de procesoare care zic eu ca este neutru si nu are influente nici fata de intel nici fata de amd care calculeaza viteza/performanta procesorului si se numeste Super PI si se gaseste usor pe net , descarca si instaleza programul si posteaza rezultatul aici . Recomand acest program deoarece este mic , simplu de utilizat si era folosit anii trecuti de cei care faceau O.C. pt. a vedea diferenta de performata la procesoare dupa un O.C. ! Link spre comentariu
radu8982 Postat Octombrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Am observat ca functioneaza pe single core, o sa caut o versiune multicore. Link spre comentariu
radu8982 Postat Octombrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Am gasit multicore PI scor 1 min 5 sec 631 ms 90.000 decimale. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Mai relevant pentru a afla 'valoarea" CPU, ar fi sa aflati cati MFlops are in virgula mobila(floating point Math)+CPU Mark de ansamblu. http://www.passmark.com/products/pt.htm Link spre comentariu
radu8982 Postat Octombrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2013 E mult mai recomandat PI stiam de el da nu l-am folosit. Link spre comentariu
lavynyu Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 E mult mai recomandat PI stiam de el da nu l-am folosit. Pai la SUPER PI nu ne-ai aratat nimic , se da calculate si se seteaza pe 1 mega cash si apoi ok si pe urma astepti pana termina de calculat si nu mai dai ok pe urma ci postezi asa rezultatele sa le vedem ! Varianta mai noua de SUPER PI nu am testato inca deci nu stiu nimic despre ea ! Apropo cum postez pozele cu rezultatul cpuz si super pi sa se vada aici fara sa mai fac poze cu aparatul foto si sa le incarc pe tinypic si apoi aici ?????????? Link spre comentariu
radioDJ Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Print screen si CTRL+V in aplicatia ta pentru vizualizare imagini (spre ex. IrfanView). Sau daca vrei sa postezi numai o anume fereastra, o selectezi si apesi ALT+Print Screen. Link spre comentariu
radu8982 Postat Octombrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Rezultatul la Super PI asa cum trebuie facut. Link spre comentariu
lavynyu Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Cam asa arata la mine : Link spre comentariu
lavynyu Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Si procesorul meu intel e8400 core2duo pe soket 775 pe platforma veche de gaming inca cu windows xp sp3 si dovada ca inca soket 775 mai poate ceva : Link spre comentariu
radu8982 Postat Octombrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Alt program de benchmark care il stiu eu foarte simplu si avansat o gramada de date,are si pi pe lanaga altele(e facut de rusi), asa Nuclearus Multi Core 2.0.0 .Sunt curios ce rezultate vor fi pe programul asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum