Vizitator pedrissimo Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Am conectat o statie de amplificare la un laptop conectat la un televizor cu un cablu vga si se aude in boxe un bazait destul de tare.Cand deconectez vga-ul de la tv sidau muzica numai din laptop bazaitul dispare.Acelasi lucru si cu un cablu hdmi. Daca poate cineva sa ma ajute ce ar trebui sa fac sa dispara bazaitul ? Multumesc Link spre comentariu
gabiferaru Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Ai o bucla de masa. Incearca laptop-ul doar pe baterie si vezi daca mai face zgomot. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Incearca in primul rand sa inversezi pozitia stecherului de la TV in priza. Link spre comentariu
Vizitator pedrissimo Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 am schimbat si pozitia stecherului si laptopul numai cu baterie si tot asa face. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Ai incercat si alt cablu VGA ? Link spre comentariu
Vizitator pedrissimo Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 da si am pus si unul hdmi dar atunci cand laptopul si statia erau conectate la alta priza decat tv-ul nu se auzea nimic.Acum am fost nevoit sa schimb pozitia statiei si se aude bazaitul . e posibil sa fie aceasta cauza ca sunt in aceeasi priza ? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Vezi sa fie legata la impamantare corect priza cu TV-ul ca el provoaca brumul.Multe prize nu mai au legatura la impamantare fiindca lumea nu mai da importanta acestui lucru. Si ai grija cand manipulezi cablul VGA la TV-urile noi LCD. Manipularea cablului intre TV si calculator, mai ales PC, trebuie facuta cu aparatul deconectat de la retea.Cativa colegi de pe forum au bubuit LCD-urile in acest fel. Link spre comentariu
Vizitator pedrissimo Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 am sa incerc maine dar mai mult ca sigur ca asta este cauza . revin maine cu rezultatul . multumesc mult ! Link spre comentariu
Vizitator pedrissimo Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 am conectat tv la o priza si statia la alta priza si bazaitul a disparut. multumesc inca o data ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum