Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bazait in boxe la tv conectat la amplificator

Vizitator pedrissimo

Postări Recomandate

Vizitator pedrissimo

Am conectat o statie de amplificare la un laptop conectat la un televizor cu un cablu vga si se aude in boxe un bazait destul de tare.Cand deconectez vga-ul de la tv sidau muzica numai din laptop bazaitul dispare.Acelasi lucru si cu un cablu hdmi. Daca poate cineva sa ma ajute ce ar trebui sa fac sa dispara bazaitul ? Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• gabiferaru

1

Top autori în acest subiect

Vizitator pedrissimo

da si am pus si unul hdmi dar atunci cand laptopul si statia erau conectate la alta priza decat tv-ul nu se auzea nimic.Acum am fost nevoit sa schimb pozitia statiei si se aude bazaitul . e posibil sa fie aceasta cauza ca sunt in aceeasi priza ?

Link spre comentariu

Vezi sa fie legata la impamantare corect priza cu TV-ul ca el provoaca brumul.Multe prize nu mai au legatura la impamantare fiindca lumea nu mai da importanta acestui lucru. Si ai grija cand manipulezi cablul VGA la TV-urile noi LCD. Manipularea cablului intre TV si calculator, mai ales PC, trebuie facuta cu aparatul deconectat de la retea.Cativa colegi de pe forum au bubuit LCD-urile in acest fel.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări