Vizitator devianc3 Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Buna ziua,Am nevoie de o solutie de genul urmator - cand se deschide/inchide un circuit (care va fi la un subsol), sa se aprinda niste LED-uri dispuse undeva la parter si etaj ca sa imi semnalizeze faptul ca acel circuit s-a inchis/deschis. Am tot cautat solutii pe internet, sa pot declansa aprinderea unui LED pe orice circuit radio receptor la indeplinirea unei conditii pe partea emitatorului. Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 o sonerie radio cu ceva modificari in receptor nu e buna? Link spre comentariu
moduino Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Vezi ca este un tutorial aici pe forum. Link spre comentariu
Vizitator devianc3 Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Eu ma gandesc la speta urmatoare:Nu se poate ca la modulul emitator, sa pun eu un buton, sau ce va fi (tot un contact se va activa si in proiectul final) intre GND si DATA in timp ce alimentez modulul, iar la receptor, sa alimentez modulul si sa pun un led intre DATA si alimentare, astfel incat sa se aprinda led-ul in momentul in care se cupleaza contactul de pe emitator? Voi avea, ce e drept, 3 astfel de receptoare, dar nu vad care ar fi diferenta. Elimin astfel necesitatea integratelor PT2262/PT2272, pentru ca nici un am nevoie de codare, nici de transmisie pe 4 biti de date propriu-zise.(era vorba de modulele amintite in link-ul de mai sus)PS: Daca imi puteti indica o sonerie care ar corespunde cazului meu, exista toate sansele sa o pot modifica corespunzator. Link spre comentariu
moduino Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 PT-urile au rol de codare a transmisiei, in sensul de "cheie", nu neaparat codare in binar sau mai stiu eu cum... Orice transmisie parazita din zona (si sunt multe surse in frecventa asta) iti poate aprinde ledul daca nu-i pui PT. Gasesti aici pe forum PT-uri la cativa lei, daca te intereseaza, iti dau pe privat o sursa. Link spre comentariu
Vizitator devianc3 Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Sigur ca doresc, va rog sa imi trimiteti PM. Va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum