xragon Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Buna seara/ziua ! Am dat peste acest video si sunt curios cum a facut baiatul acela sa se schimbe culoarea indicatorului la 6k ture sunt foarte curios si sunt decis sa fac asa ceva si la opelul meu tot corsa c , din cate am vazut placa de bord are becuri smd si normale cu infiletare , ma puteti ajuta cum sa fac asa ceva >? Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Videoclipul l-am vazut dar becurile normale...ba.Alea poate sunt la tine,dar in nici un caz nu vei reusi fara sa le schimbi cu LED-uri. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Solutia e simpla: amplasezi sub ac cu doua leduri, evident, de culori diferite, pozitionate in asa fel incat culoarea sa se schimbe in zona de turatie in care vrei tu si improvizezi o solutie de separatie a luminii ca sa nu se "amestece" culorile. Operatiunea este migaloasa. Link spre comentariu
xragon Postat Octombrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Deci ma sfatuiti ca mai bine schimb Intro singura culoare bordul nu? Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Solutii sunt,dar nici una nu e chiar simpla.Mai poate comanda un singur LED in tensiune si sa-i schimbe culoarea...in principiu trebuie cules un semnal functie de turatie,si cu ala te poti juca cum vrei...ideea e ca iti ia o gramada de timp si ma intreb daca merita...de curiozitate ce buget ai aloca pt un astfel de moft?Intreb,pt ca (,)cu siguranta vei apela la careva,pt ca daca voiai sa-l faci singurel,nu mai pierdeai timpul pe aici. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 E clar mai simplu.Atentie sa nu strici ceva cand umblii p-acolo! Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Poti introduce frecventa variabila ce apare la turometru intr-o orga de lumini modificata pentru frecventele la care vrei sa se aprinda ledurile.Scheme sunt o gramada, poti folosi filtre digitale pentru precizie, desi nu-i nevoie, aplicatia fiind doar estetica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum