electron49 Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 la acest cuptor am gasit ,,puscat,,ecranul de protectie din mica sa facut scurt intre ecran si masa.unde gasesc un nou ecran sau se poate folosi si asa.multumesc pentru orice sfat. Link spre comentariu
popa ionut Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 nu se poate folosi fara folia de mica,se poate pune in loc materialul din care este facut caserolele acelea albe,decupat frumos http://www.producator-ambalaje.ro/38-10 ... od-36d.jpg Link spre comentariu
str8klaw Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 placa din mica gasesti la ateliere de bobinat sau la depozite unde se vinde sirma de bobinat Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 https://www.google.ro/search?q=placa+de ... 7Ab8t4CYAw Link spre comentariu
electron49 Postat Octombrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2013 multumesc frumos la toti pentru ajutor. Link spre comentariu
niki4 Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Functioneaza foarte bine de proba si fara ecranul de mica problema e sa nu fie arsa si vopseaua pana la tabla ca atunci face arc electric(daca-i arsa tabla trebuie curatata si revopsita) Link spre comentariu
traianpop Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Functioneaza foarte bine de proba si fara ecranul de mica problema e sa nu fie arsa si vopseaua pana la tabla ca atunci face arc electric(daca-i arsa tabla trebuie curatata si revopsita)Oare? Sa fie chiar asa?Am la servici un cuptor Philips, amarat si vai-de-mama-lui; nu are folia de mica, in interior vopseaua e exfoliata pe suprafete mari, si totusi, isi face treaba de minune!E drept ca il folosim doar pentru a incalzi pranzul, 2-3 minute/client, deci max 15 min/zi.Am avut curajul sa pun la incalzit o conserva(deschisa, e drept) si nu s-a intamplat nicio nenorocire. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum