Vizitator cristian_cristian Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Am o statie MIDLAND 42 MULTI si nu mai merge . Ieri mi s-au rupt firele de la alimentarea la bricheta masinii si dupa ce le-am lipit .. am inversat firele :( . Ce s-ar fi putut arde tinand cont ca siguranta de la alimentarea la bricheta masina nu e arsa ? O zi buna ! Link spre comentariu
popa ionut Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Am o statie MIDLAND 42 MULTI si nu mai merge . Ieri mi s-au rupt firele de la alimentarea la bricheta masinii si dupa ce le-am lipit .. am inversat firele :( . Ce s-ar fi putut arde tinand cont ca siguranta de la alimentarea la bricheta masina nu e arsa ? O zi buna !naspa desfa-o si vezi ca pe alimentare ai o sursa stabilizatoare facuta cu un pnp merge sa pui 2sa1013 in loc,acum depinde de noroc..si de ce o mai avea prajit Link spre comentariu
Vizitator cristian_cristian Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 am fost cu ea la cineva care se pricepe si mi-a spus ca s-ar fi ars procesoru dar nu prea imi vine sa cred :( Link spre comentariu
valentin23 Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Se mai aprinde? Link spre comentariu
Vizitator cristian_cristian Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 nu se mai aprinde . Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Teoretic se poate duce procesorul dar totusi trebuie vazuta de cineva care se pricepe si verificat tot acolo.Eu am reoarat din astea alimentate invers si majoritatea s-au putut face. Link spre comentariu
Vizitator cristian_cristian Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 PAI AM FOST CARE cik repara statii si mi-au zis ca este dus procesoru .. dar mie nu prea imi vine sa cred ca de la firele puse invers sa se duca asa repede procesoru :( Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Vezi manualul service la: www.cbradio.nl Link spre comentariu
Vizitator cristian_cristian Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 pot gasi un microprocesor pt aceasta statie .. daca da, la ce pret ? Link spre comentariu
Vizitator cristian_cristian Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 upppppppppp !!! Link spre comentariu
Vizitator cristian_cristian Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 imi pot raspunde si mie cineva la intrebare ? Link spre comentariu
costelusss Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Salut ,procesor ca piesa de schimb nu o sa gasesti ,in schimb poti gasi o statie la de acelasi tip cu un alt defect si inlocuiesti placa pe care este procesorul cu totul . Link spre comentariu
Vizitator cristian_cristian Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 ma poti ajuta cu un link ceva .. ca am gasit de la 350 ron si nu prea as da atat :( ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum