riderinblack Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 Softurile sunt moca (chiar pe site-urile producatorilor) dar nu functioneaza fara interfata hardware....... Link spre comentariu
Decodari Casetofoane Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 Topicul face referire la program decodari telefoane. Suntem multi interesati de acest subiect,unul pentru a-si imbunatati cunostiintele si altul pentru o simpla curiozitate. Nimeni nu spune un cuvint,doar spuneti ca e moca sau nu si trebuie box in rest nimic concret si la subiect. Atunci intrebarea naturala,de ce interveniti daca nu aveti nimic concret de spus ci doar sa denaturati discutia? Link spre comentariu
riderinblack Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 Spune ce vrei sa faci si te sfatuim. Ca asa sa vorbim discutii......eu nu prea am timp.... Link spre comentariu
Decodari Casetofoane Postat August 6, 2014 Partajează Postat August 6, 2014 (editat) Ca punct de plecare, am facut citeva sapaturi si am inteles urmatorul lucru. Pentru decodarea telefoanelor este nevoie de un soft care sa contina algoritmul necesar conectari la anumite modele de telefoane si o interfata care sa faca posibila conexiunea dintre PC si telefon. in zilele noastre aceasta operatiune nu prea se mai face cu softuri gratuite deoarece suntem o societate de consum si producatorii incearca sa lanseze pe piata ,daca ar pute, cite o interfata pentru fiecare familie de procesoare,pentru a avea un profit si pe partea de reparatii postgarantie. De la cei cu experienta in domeniu, ma intereseaza care interfete sunt mai folosite in RO, sa acopere o plaja mai mare de telefoane, luind in considerare si raportul performanta-pret, nu neaparat sa aiba Dongle bypass dar nici nu as spune nu, sa fie up & running serverele de conectare nu sa ramai cu ochi-n soare cind e lumea mai draga, sa aiba o politica de pay cit mai simpla si ieftin per unitate rezolvata. De asemenea e interesant de stiut si ce softuri se foloseau pentru modelele mai vechi cu sau fara dongle:) Multumesc tuturor binevoitorilor dornici de a sher-ui aceste informatii si de a deschite o dezbatere in domeniu si pentru novici. Editat August 6, 2014 de Decodari Casetofoane Link spre comentariu
Vizitator urasilagara Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 Orice inceput trebuie luat de la inceputuri! Oare ce soft de decodare o folosi? Link spre comentariu
Decodari Casetofoane Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 @urasilagara Da,vreau sa mai adaug o alternativa,nu sa ma reprofilez insa nu caut solutii moca Doresc sa ma interesez cu privire la o noua oportunitate de a mai scoate ceva banuti pe praful asta, platind taxe si impozite. Multumit? Link spre comentariu
riderinblack Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 In primul rand inainte de a recomanda ceva ar trebui sa-ti cam faci o idee cu ce telefoane iti pot veni la decodat/resoftat. Lista ar fi urmatoarea (si dau doar cateva exemple de box-uri): -nokia (cyclone, jaf, atf etc) -samsung (z3x, furious) -lg (z3x, furious) -blackbery (le fac mai multe boxuri) -htc (le fac mai multe boxuri) -alcatel -se -huawey -zte -chinezarii -telefoane mai rare (sagem, panasonic, sharp etc) In principiu eu as merge (sau merg) pe urmatoarele box-uri: -furious gold (am in plan sa-mi cumpar unul) - merge la multe telefoane dar trebuie sa mai activezi si separat pack-uri -cyclone/atf pentru nokia, detin cyclone dar as trece pe atf -nckbox (detin asa ceva) - pentru samsung, lg, alcatel, htc, blackbery, huawey, zte, si inca o gramada mare de marci mai putin cunoscute -riff jtag/gpg jtag (ultimul l-as achizitiona si eu) - din denumire banuiesc ca se intelege la ce este bun. Suma pe care trebuie sa o investesti este intre 200 si 1000 de euro (depinde de box-uri, activari, cabluri etc), daca ai vad comercial bun (vad ca esti din capitala, deci vadul comercial nu ar trebui sa constituie un impediment) o recuperezi in cateva luni/saptamani (depinde de cati vin la tine, ce rata de succes ai, preturi practicate etc). Succes! 1 Link spre comentariu
Decodari Casetofoane Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 (editat) @riderinblack_tm Multumesc pentru raspunsul prompt si la obiect,de mare ajutor pentru cine vrea sa se informeze. Pentru iPhone ce box recomanzi? Exista furnizori de box-uri care in softul lor sa te indrume cu privire la modalitatea de lucru,test point-uri etc? Care box-uri includ o plaja cit mai mare,suport cit mai bun,update-uri periodice si vechime pe piata? Editat August 8, 2014 de Decodari Casetofoane Link spre comentariu
riderinblack Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 Din pacate mi-au trecut prin mana prea putine aifoane incat sa fie nevoie de un box. Nu am idee ce box-uri se folosesc si nu vreau sa spun prostii sau sa ofer informatii gresite. Pentru indrumare in lucrul cu fiecare box eu am procedat asa: am citit tot ce era util pe site-ul producatorului, am "butonat" softul in sine, i-am citit help-ul aferent (la nckbox ofera multe informatii utile), am cautat videoclipuri pe iutub si apoi am citit ce se scria despre respectivul box pe celebrul gsmhosting.com. Apoi am trecut la practica....... Link spre comentariu
Mihai85 Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 Nu exista box pt iphone. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum