TestPoint Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Program pentru decodari telefoane pe baza de IMEI..suporta marcile..Aeg/Telital,Alcatel.LG,Maxon,Nec,Nokia,Samsung,Siemens,Sony,Panasonic,Vitel,MotorolaLink descarcare:http://dfiles.eu/files/m5lzcvent Pentru cei care nu se descurca gasiti tutoriale pe youtube despre utilizarea programului......... icon_jook Link spre comentariu
8429kyd Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Programul este foarte vechi,inutil in ziua de azi.Intentia este buna,fara suparare! Link spre comentariu
TestPoint Postat Octombrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Programul este foarte vechi,inutil in ziua de azi.Intentia este buna,fara suparare!Poate mai sunt persoane care mai detin si tlf vechi,ca doar nu toata lumea or avea smartphonuri..... Link spre comentariu
mihaitss Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 si care ar fi cel mai bun program pentru decodat? Link spre comentariu
8429kyd Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Nu exista doar unul,sunt mai multe dar costa ca au box sau dongle atasat. Link spre comentariu
mihaitss Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 si ce denumire au. un top ceva... Link spre comentariu
8429kyd Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Nu exista top la ele.Fiecare face cate ceva.Ca sa va faceti o idee:http://gsmserver.com/software/software.php icon_jook Link spre comentariu
mihaitss Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 eu vorbeam de programe de decodat Link spre comentariu
8429kyd Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Nu exista "cel mai bun program pentru decodat" cum vrei tu free.Cele free sunt vechi,pentru modele noi am specificat soft+box. Link spre comentariu
Vizitator DAN GHEORGHE VALENTIN Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 BUNA DIMINEATA, MA NUMESC VALENTIN. AM O MARE RUGAMINTE PENTRU CINE MA POATE AJUTA... SUNT UNDEVA UNDE NU AM ACCES LA ORAS, MAI EXACT IN CREIERII MUNTILOR... LA O LUCRARE... NU MAI AM MOBIL S-A BLOCAT VREAU SA-L DECODEZ PE RETEAUA ORANGE. SUNTEM MAI MULTI TIPI SI UN SINGUR TELEFON DISPONIBIL... TELEFONUL E SAMSUNG CU IMEI 359826/05/461558/3 SI SERIAL NUMBER RF1DC1J5T7J. ESTE DE TIP GT-I8260. VA ROG POATE MA AJUTA CINEVA CU UN COD DE DEBLOCARE SAU DECODARE PE RETEAUA ORANGE. MULTUMESC! VALENTIN Link spre comentariu
riderinblack Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 Nu merge free pe imei, doar pe box. Si nu mai tipa la noi, scrie cu litera mica! Link spre comentariu
Vizitator DAN GHEORGHE VALENTIN Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 BUNA DIMINEATA, MA NUMESC VALENTIN. AM O MARE RUGAMINTE PENTRU CINE MA POATE AJUTA... SUNT UNDEVA UNDE NU AM ACCES LA ORAS, MAI EXACT IN CREIERII MUNTILOR... LA O LUCRARE... NU MAI AM MOBIL S-A BLOCAT VREAU SA-L DECODEZ PE RETEAUA ORANGE. SUNTEM MAI MULTI TIPI SI UN SINGUR TELEFON DISPONIBIL... TELEFONUL E SAMSUNG CU IMEI 359826/05/461558/3 SI SERIAL NUMBER RF1DC1J5T7J. ESTE DE TIP GT-I8260. VA ROG POATE MA AJUTA CINEVA CU UN COD DE DEBLOCARE SAU DECODARE PE RETEAUA ORANGE. MULTUMESC! VALENTIN Pentru domnul care mi-a raspuns in primul rand ii multumesc. In al doilea rand vreau sa-l intreb ce a vrut sa spuna cu box, ca merge doar pe box. Poti sa-mi traduci ca la profani ce am de facut ca sa mearga? Link spre comentariu
riderinblack Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Box (cutie) se numeste acel aparat care contine interfata dintre telefon si calculator. O astfel de interfata costa de la cateva sute de lei in sus. Fara interfata si programul aferent acesteia nu poti face mare lucru cu telefonul. Interfetele nu sunt universale, merg doar la anumite tipuri de telefoane. Link spre comentariu
Decodari Casetofoane Postat August 3, 2014 Partajează Postat August 3, 2014 @8429kyd Pentru o comunitate care se doreste a fi cu adevarat o comunitate bazata pe schimb de informatii si un respect intre membrii,va rog frumos,daca tot v-ati erijat intr-un lider cu pretentii de cunascator in acest topic,sa oferiti informatii ori sa abandonati interventia asupra discutieimin niciintr-un caz nu ne tratati cu dispret si superioritate deoarece nu acesta este target-ul acestui forum,evitati raspunsurile evazive fara consistenta si va rog sa nu ne jigniti inteligenta. Intr-un cuvint: Draga prietene,ori ne spui ce softuri sunt mai folosite,cu nume si prenume,link sau ma rog firma producatoare,cu sau fara dongle,gratuit sau pe bani ori ne lasi in pace si nu ne mai aburi aiurea ca nu-ti fura nimeni meseria !!! 1 Link spre comentariu
Vizitator urasilagara Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 @8429kyd Pentru o comunitate care se doreste a fi cu adevarat o comunitate bazata pe schimb de informatii si un respect intre membrii,va rog frumos,daca tot v-ati erijat intr-un lider cu pretentii de cunascator in acest topic,sa oferiti informatii ori sa abandonati interventia asupra discutieimin niciintr-un caz nu ne tratati cu dispret si superioritate deoarece nu acesta este target-ul acestui forum,evitati raspunsurile evazive fara consistenta si va rog sa nu ne jigniti inteligenta. Intr-un cuvint: Draga prietene,ori ne spui ce softuri sunt mai folosite,cu nume si prenume,link sau ma rog firma producatoare,cu sau fara dongle,gratuit sau pe bani ori ne lasi in pace si nu ne mai aburi aiurea ca nu-ti fura nimeni meseria !!! Printre randuri se poate citi asa: De fapt vreau softurile moca si eu dar ,,pisica,, o arunc la altul (@8429kyd) iar ca sa ma bag in seama cu moderatorii (sa nu ma baneze) o bag p-aia cu ,,ma doare de aceasta comunitate si target-ul ei,,! Bre, matale vrei sa te reprofilezi si nu vrei sa ne spui! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum