surubarila Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Daca montajul seamana cu cel din poza ai si schema lui.Schema din #10 e gresita. Link spre comentariu
fany15 Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Montajul se aseamănă ca si dispunere a pieselor însă valorile acestora sunt diferite. Din neatenție am unit pe schema mea anodul tiristorului cu R1:). Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Tiristori MCR gasesti la instalatiile pt. pom de iarna in cutiuta cu montajul care comanda becurile/ledurile. Link spre comentariu
fany15 Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) Am schimbat tiristorul cu unul asemanator MCR 100-8 si am pus R2 de 2.2k...si iată că nu mai scoate fum:).Problema acum este ca luminozitate se reglează foarte puțin:( Editat Septembrie 6, 2016 de fany15 Link spre comentariu
fany15 Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) I-am pus rezistor de 1.2k si acum se regleaza bine luminozitatea dar...se pare că lumina licare la intervale de timp(scade puțin luminozitatea si apoi revine la pragul setat).offf Editat Septembrie 6, 2016 de fany15 Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Schimba C-ul de 2,2 micro cu unul nou si verifica FARA ALIMENTAREA MONTAJULUI DIN 220Vca potentiometrul , nu cumva sa dea "rateuri" cand reglezi. Link spre comentariu
fany15 Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Consensatorul l-am schimbat cu unul nou însă la fel face.Potentiometrul merge bine.Cred că așa o să o las să meargă și asta e.Multumesc turor ce și-au expus opinia despre problema aici.O seara frumoasa! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum