Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator de putere.

Vizitator marian_b

Postări Recomandate

Vizitator marian_b

Buna ziua. As dori in viitorul apropiat sa-mi achizitionez un amplificator. Tot cautand pe net, am gasit The T.Amp TA2400. Dupa specificatiile producatorului: 2x 1200W/4 Ohms, 2x 650W/8 Ohms RMS, 19", input sensitivity 0,775V, slew rate 60V/µs, damping factor: 500:1/1kHz/8Ohm, ar fi un amplificator care-mi indeplineste cerintele, pe mine interesandu-ma un amplificator sa aiba 400W/8Ohmi....Acuma, ce as vrea sa va intreb (va intreb pentru ca nu am mai avut de-aface cu astfel de amplificatoare si sunt incepator in acest domeniu)....Specificatiile astea or fi adevarate, chiar are 650w/8ohmi? Si daca credeti ca nu sunt adevarate, va rog frumos recomandati-mi un amplif sa aiba 400W/8Ohmi dar sa nu depaseasca pretul de 15 mil (daca exista asa ceva la pretul acesta). As dori sa-mi cer scuze daca am scris ceva gresit (nu ma judecati, sunt un simplu om :) ... Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

2

• zal

1

• wally_gatter

1

Top autori în acest subiect

Daca te uiti la imaginile despre el vei gasi printre altele si pe asta:

Posted Image

Langa mufa de alimentare se poate observa inscriptionati, parametrii acesteia si se specifica power consumption: 606W, nu stiu cum ar putea un amplificator sa livreze ca si putere utila de 4 ori cat consuma de la retea...

Link spre comentariu

Ca bine zici @Zal, in caz ca traful pica sau se intampleste una bucata scurt pe la redresare sau prin alte parti, imi este tare greu sa cred ca siguranta aia ar pocni in timp util, mai degraba cablul ia foc sau siguranta generala de la contor decupleaza...Este doar parerea mea si nu vreau sa influentez pe nimeni dar amplificatorul asta raportat la cat zice ca ar consuma de la retea, daca ar fi capabil de cca 200W/4 Ohm pe canal este bine... daca as avea la dispozitie 1500 de lei nu l-as lua pe asta, sunt convins ca se poate gasi si ceva mai bun chiar si la pretul asta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări