neluelectron Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 am o camera video care nu se mai alimenteaza am desfacuto si am gasit ledul care indica incarcarea acumulatorului, care zic eu ca ar fi defect simbolul lui pe cablaj este de dioda ledul este smd ,cind il masor ohmetric nu indica nimic masurat in ambele parti l-am masurat cu un multimetru analogic dar cum am spus nu indica nimic masurat in ambele parti este normal asa eu stiu ca ar tebui sa arate ca la o dioda Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 pune aparatul de masura pe 200 de hm si pune testerele pe led si vezi daca se aprinde ledul Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Eu verific de obicei ledurile cu multimetrul setat pe dioda, daca este bun ar trebui sa se aprinda atunci cand este conectat intr-un anume sens la testere, pe placa insa este greu de crezut ca s-ar aprinde, e posibil ca influenta celorlalte componente sa fie suficienta incat sa previna asta, daca insa aparatul nu reactioneaza de nici un fel atunci ledul e dus cu siguranta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum