Vizitator vlad iulian Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 SALUTARE.ma tot chinui si eu cu o amarata de sursa de pc de 400w.in momentul in care o alimentez pentru cateva sescunde imi da tensiunile norlame la iesire, dupaia imi scade brusc la 0.3 vam masurat mosfeturile am simbat suntul k parea inegrit si am gasit si 2 diode arse si tot aceeasi problema da-ti si mie o explicatie va rog Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 condesatoare de filtraj a-i schimbat?daca nu pune mana si schimba toti electroliticiexceptie fac cei 2 mari Link spre comentariu
Vizitator vlad iulian Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 da condensatori de filtrare iam scimbar si am scos si diodele si le-am masurat pe fiecare in parte Link spre comentariu
Vizitator vlad iulian Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 si daca era vrun condensator uscat banuiesc k nu imi dadea pentru cateva secunde tensiune la iesire.am mai scos oricum o parte dintre ei si iam masurat k capacimetru da par a fi in regula Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 capacitametru?da de ESR a-i auzit?fara el nu are rost sa te chinui Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Salut ,pune o poza cu sageti pe piesele schimbate ,scrie cu ce componente este construita sursa (integrate )ca sa avem idee si noi.Verifica toate diodele (cu un piciorus izolat de circuit )din secundar cu un instrument analogic pe scara Mohm (sigur una conduce in ambele sensuri ) Succes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum