xragon Postat Octombrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2013 un alt video o parere va rog despre cum as putea sa mai vad eu o culoare violeta la ace.....e bine primita Link spre comentariu
Vizitator denon Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Vorba de mai sus n-am luat-o de la Einstein, ci din stresul meu zilnic, in care ma lovesc mereu de tot felul de "simulari". Se simuleaza absolut totul, de la vu-metre pana la viata insasi. Oamenii ajung sa nu mai traiasca, ci sa simuleze ca traiesc. Si prin asta se cred evoluati. Ispita simularii ii fura pe toti. De ce sa mai faci ceva, cand poti sa "simulezi"?Einstein a fost inainte de toate un om de bun simt. Adica un om care simte ce e bun si ce nu. Putini oameni de stiinta nu s-au lasat orbiti de ea. Einstein a fost unul din ei. Stima si trezire tuturor! Link spre comentariu
xragon Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Si in fainal , yupyy , l-am terminat , dupa multa migaleala , Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum