xragon Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 vreau sa fac acest circuit si nu inteleg care este baza colectorul si emitorul din poza http://www.niqro.3x.ro/VU/vu_03.jpg Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 poi pe situl ala e nu mai femei ,care simbol Link spre comentariu
xragon Postat Octombrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2013 de pe niq.ro am luat imaginea uitati siteul http://www.niqro.3x.ro/VU/VU.htm tranzistorul , tranzisotul care este baza colectorul si emitorul? Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 http://www.google.ro/imgres?biw=1280&bi ... =140&ty=63 Link spre comentariu
xragon Postat Octombrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2013 nu simbolul ci la tranzistorul capsula , cred ca tec-j sau cum se numeste are o urechiusa la un pin al tranzistorului , intelegeti , ati vazut circuitul ? Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 poi acolo sunt bc ,ce tec-j ? Link spre comentariu
gabiferaru Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Tu nu ai auzit de google? https://www.google.ro/search?q=bc108&so ... 64&bih=784 Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 poi acolo ai o schema electronica la un vumetru analogic si e construit cu 2 tranzistori npn bc 108-bc 109 ce nu intelegi ? Link spre comentariu
xragon Postat Octombrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2013 multumesc mult , si imi cer scuze de dezorientarea mea , eu cautam pe google simbolul nu seria acestuia , sunt cam vajait , imi cer scuze , dar multumesc pentru ajutor! Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Cozorocul , urechiusa ... e in dreptul emitorului , baza'i in mijloc si colectorul ... ce'a mai ramas ,daca te referi la capsula BC_ului. Link spre comentariu
xragon Postat Octombrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2013 da uitati ce a iesit Link spre comentariu
gabiferaru Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 E frumos si old school, dar in zilele noastre e mai facil cu vu-metre analogice direct pe ecranul pc/laptop-ului.Instaleaza-ti player-ul foobar si ai zeci de vu-metre analogice la dispozitie, for free.hJZXvLay0XI Link spre comentariu
xragon Postat Octombrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2013 multumesc chiar o sa il iau sa vad cum este , dar eu prefer sa raman la old school , mi se par mai interesante Link spre comentariu
Vizitator denon Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Pe ecranul laptopului e ceva pur virtual. Daca suplinim realitatea cu simulari software, ne mai ramane doar sa ne taiem mainile si picioarele ca sa nu mai consume energie inutila, ne punem pe veci intr-un scaun imobil, cu niste ochelari cybernetici pe cap, si avem "totul". Nu ne mai trebuie nimic.Ceea ce facem noi aici, cei ce ne intalnim pe acest forum, e in primul rand sa ne impartasim experientele, parerile, rezultatele pe care le avem in realizarile noastre practice, adica facute "cu mana", fizice, reale. Nu virtuale, nu simulate, nu software. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Ceea ce facem noi aici, cei ce ne intalnim pe acest forum, e in primul rand sa ne impartasim experientele, parerile, rezultatele pe care le avem in realizarile noastre practice, adica facute "cu mana", fizice, reale. Nu virtuale, nu simulate, nu software.Nu stiu daca afirmatia ii apartine lui Einstein,dar mare adevar contineviewtopic.php?f=40&t=84929&start=2415 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum