Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

help !!!

Vizitator stefan daniel

Postări Recomandate

Vizitator stefan daniel

Salut , am si eu o intrebare am pus la o boxa un transformator (desfacut .... nu e bagat in priza ) pe post de filtru si se aude doar basu si vreau sa stiu daca afecteaza cu ceva 'inventia' mea amplificatorul ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

1

• andreivlad1999

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Presupun ca ai inseriat transformatorul cu boxa. Daca e asa atunci ai inseriat o inductanta mare in serie cu boxa si din aceasta cauza nu prea se mai aud frecventele inalte. In acest caz nu se va intampla nimic cu amplificatorul.Daca ai pus cumva iesirea amplificatorului pe o infasurare a trafului si boxa pe alta infasurare atunci ai toate sansele sa prajesti amplificatorul. Depinde ce impedanta are bobina pe care ai legat-o la amplificator. Daca aceasta e mica s-ar putea sa se lase cu foc de artificii sau cu fum.

Link spre comentariu
Vizitator stefan daniel

eu am vrut sa ac rost de niste lita pentru alta bobina le filtru si am vrut sa vad daca e lita buna de la acel transformator si am vazut diferenta de sunet ...daia am intrebat sa vad daca cauzeaza la amplificator...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări