Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare de MP3 player pt. masina... plz help

Vizitator MCL2k6

Postări Recomandate

Vizitator MCL2k6

Salutare,as dori sa-mi iau pt. masina un MP3 player la un pret mai bun, dar si calitatea sa fie OK.Puteti sa-mi recomandati cateva modele dupa care sa ma uit ?Nu doresc ceva ultra-super, numai sa fie fiabil, si sa scoata un sunet de calitate.Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hugo

5

• adi_0106

2

• bolek

1

• mircea626

1

Top autori în acest subiect

Panasonic CQ-C1311 sau 1312 sau 1313 ( ultima cifra e culoarea la display). Avem vreo 10 montate pe masini si nu s-au inregistrat reclamatii la nici unul, in aproape 2 ani. Citeste bine cam orice cd, fata detasabila , sunet ok chiar si la volum mare daca iti rezista boxele auto, ceea ce ma cam indoiesc, scoate 4x22wRMS reali pe 4ohmi (adica la fel ca toate cele pe care scrie 4x50W , va rog nu ma contraziceti ca am studiat destule modele!) ;din pacate nu are memorie antisoc, si la gropi mari sare. Costa 4 milioane fix la CORA garantie 2 ani.Nu recomand Sony pentru ca dupa un timp ( sub 1 an) nu mai citeste unele cd-uri.

Link spre comentariu

VDO Dayton CD 5404 MP3X Sunet pur(bassul e un pic mai slabut decat la Panasonic insa nu dezamageste), radio extrem de sensibil si nu in ultimul rand design foarte placut ochiului(depinde acum de gusturi). Pretul e undeva la 5 milioane. De anduranta nu stiu cat rezista (abia in primavara montat) insa cunosc persoane ce au modele mai vechi cu 3-4 ani fara sa fi avut vreo problema.

Link spre comentariu
Vizitator MCL2k6

Multam pentru raspunsuri... VDO Dayton CD 5404 are protectie anti-shock??? Ma gandesc la drumurile noastre toate LOLCred ca pentru moment 4x22W reali imi ajung cu brio. Acum la Opel-ul meu din 92 am cas-ul original Blaupunkt de 4x5.6W pentru care am facut intrare AUX sa pot sa leg portabilul MP3. Insa adevarul e ca m-am saturat de fire si de chestii.

Link spre comentariu

Nu stiu daca are memorie antisoc. Pe produsele mai vechi de la VDO(fara suport MP3) scria Anti-Shock Memory si Anti-vibration mechanism. Acum nu mai vezi nicaieri scris asa ceva. Pe drumurile din Botosani si Iasi insa nu face probleme.

De volum, duce cam 4x18RMS insa bassul e un pic mai cuminte decat la Panasonic.

"Panasonic" are niste mesteri acolo la proiectare care stiu ei mai bine cum ar trebui sa se auda bassul. La toate sculele lor bassul e puternic(poate prea puternic) chiar la volum foarte mic.

VDO, Blaupunkt, Alpine si chiar Pioneer au un sunet mai putin comercial, nu vuieste chiar ca un Panasonic insa la volum mai mare nici nu esti coplesit de distorsiuni(provocate de caroserie sau amplificator). Depinde de ureche acum. Si gusturile nu se discuta. In casa prefer sa vuiasca peretii insa in masina parca as vrea sa stiu ce face si motorul.

Panasonicul e si mult mai ieftin si cred ca ai si 2 ani garantie la produsele lor. De Sony sa te tii departe ca pica prea repede dupa cum ti s-a mai spus. JVC nu mai e ce-a fost. Insa gasesti produse apropiate ca pret la Pioneer(DEH-281MP, DEH-2800MP) si chiar cel mai ieftin Blaupunkt(Bermuda MP36), mai uratel dar cu memorie anti-soc (10 sec CD audio, 100 sec MP3). Pana acum nu am auzit de Pioneer,Blaupunkt sau VDO picate. Cel mult invechite moral.

Daca vrei sa studiezi manualul la CD 5404:

http://www.vdodayton.com/sycomax/uis/me ... P3X-GB.pdf

iar aici gasesti multe accesorii audio pentru masina:

http://www.be-loud.ro/

Link spre comentariu
Vizitator MCL2k6

Hmmm... Blaupunkt-ul Bermuda MP36 chiar imi place. Am dat o cautare dupa el si mi-a placut ce am vazut. Nush, cumva am incredere in calitatea sunetului produselor Blaupunkt. Mai ales dupa ce am acum pe masina. Un SC202 vechi cu casetofon, insa dupa ce am legat la el portabilul eram placut surprins de cum se auzea! Sunt ceva sanse sa gasesc asa ceva in RO? Sincer sa fiu pana acu nu eram interesat de asa ceva, si nici nu mai uitam prin magazine.

Link spre comentariu

Blaupunkt nu stiu exact unde gasesti. In general gaseam prin locurile unde se monteaza alarme auto.Modelul Bermuda e mai vechi si mai slabut. San Remo MP26, Milano MP26, Essen MP35, MP36 au si X-Bass. Puterea e "RMS Power (DIN 45324) at 14.4 V 4 x 18 Watts" iar pretul e pana in 4.5 mil pe net. Si mie-mi place Blaupunkt. Solid si trainic. Iar de boxe, tot Blaupunkt folosesc. Insa cel ce se ocupa cu designul l-as concedia. (Hmmm, aceeasi parere aveam si despre cei ce lucreaza in ultimul deceniu la BMW)

Link spre comentariu
Vizitator MCL2k6

Am gasit Bermuda pe la be-loud.ro, dar sincer nu-mi place ca mai iau 400 de mii pentru curier ( si dau niste explicatii de ce nu trimit prin posta cu ramburs hehe). Ceea ce mi-a placut la Blaupunkt e ca specifica puterea reala de la amplif si nu chestii de 4x50W care - hai sa fim seriosi - nu ai cum sa scoti din 14.4V fara convertor!!! LOL

Link spre comentariu

Ceea ce mi-a placut la Blaupunkt e ca specifica puterea reala de la amplif si nu chestii de 4x50W care - hai sa fim seriosi - nu ai cum sa scoti din 14.4V fara convertor!!! LOL

scoti cu tda1562 .... dar acesta are un convertor intern - asa ca tot acolo ajungidar sincer cred ca mai este mult pana apar playere cu finali tda1562 ... si cu 4 canale - adica 4 tda-urimai vezi si http://www.car-sound.ro ... poate gasesti ceva care sa iti placa
Link spre comentariu

Una ca dau puterea reala(oare cat era PMPO? 288Wx4 :finga:) insa sunt chiar solide. Mi-au trecut prin mana niste minunatii de casetofoane la care mai mult decat de schimbat curelele si curatat un pic, eventual strans suruburile pe radiatoare nu am avut ce face. Cu CD tunerele nu prea stiu care e treaba ca nu am prins nici un Blaupunkt. Insa daca e sa ma uit la unele maxi-taxiuri ce au Blaupunkt in ele, par sa functioneze ireprosabil. :supz: Ana Electronic era distribuitor Blaupunkt.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări