Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diode & Traf Hyundai HRH MV-600?

Master1ro

Postări Recomandate

Buna ziua!Imi puteti spune va rog ce valoare are traful si diodele la sistemul Hyundai HRH MV-600?Cel care l-a detinut(sistemul) a montat un traf de o valoare mai mare presupun si s-au strapuns toate diodele, practic s-au afumat si crapat in doua.Pe diode nu se mai poate vedea nici o valoare si nici pe transformator. Tot ce stiu este ca imi trebuie traf 2x12V(scrie pe integrat), dar nu stiu amperajul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Master1ro

3

• modoran

2

• atupi

1

Top autori în acest subiect

Un traf de 2x12v si 1A este arhisuficient ca si putere pentru ce ai tu acolo dar poti sa-l iei si cu capabilitate de curent mai mare, numai sa ai tu loc acolo sa-l montezi. Cumpara orice 4 diode redresoare sa suporte 2A/50V si gata. Tine cont de orientarea diodelor la inlocuire.Mai simplu ar fi sa pui o punte redresoare dar am impresia ca ar fi mai complicat ptr tine.

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns.Intre timp am reusit sa identific codul de pe diode, cate o cifra dupa fiecare dioda :)Erau diode de 1.5amperi, eu am pus de 2amperi.Puteam sa pun si punte redresoare si anulam ce era pe placa de baza dar mi-a fost mai usor asa.Totusi, din ce cauza s-au strapuns diodele?Nu din cauza aperajului de peste 1.5A cat suporta puntea de diode?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări