Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaptor S Video

Postări Recomandate

Am un tuner TV pe care incerc sa-l leg la receptorul UPC ca sa vad programele TV direct pe calculator.Intrarea in TV Tuner este pe o mufa Mini DIN cu 8 pini, in care sint "inghesuite" intrarile audio L si R, intrare Video Compozit si intrarea S Video.Problema este urmatoarea:-daca injectez in TV tuner semnal pe video-compozit imaginea este foarte buna,-daca folosesc S-Video, imaginea este de mai slaba calitate si este alb-negru Intamplator am descopriit ca daca intrerup traseele de masa din calea S video (las conectate doar Crominance si Luminance), revine culoarea la imagine, dar imaginea este, in continuare, de mai slaba calitate (mai stearsa).Ce se poate intampla ?Sau este semnalul pe S-Video de o calitate mai slaba decat pe Video Compozit ??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• messu

2

• daniel_ac

1

Top autori în acest subiect

Multumesc de sugestie !Am sa incerc si asta.In momentul asta, intre receptorul UPC si TV tuner folosesc un adaptor, d-ala din comert si nu stiu ce e in el, adica daca are si condensatorul ala montat, dar am sa ivestighez.Totusi ma intriga faptul ca dispare culoarea cand conectez traseul de masa....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări