euvasile Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Am la un client care are o masina Whirlpool fl 5085 si dupa cum spune propietarul defectiunea ar fi ca nu intra pe stoarcere. Am verificat presostatul, rezistenta , ntc, etc. si sunt ok . Am pus un program de spalat, a luau apa normal apoi am dat un program de stoarcere si masina functioneaza corect, din lipsa de timp nu am putut astepta sa faca un program cap coada ca sa trag o concluzie.As vrea sa stiu daca la acest model exista acest defect (masina nu intra in faza de stoarcere) ca fiind unul tipic, sa zicem ceva conzi devalorizati ...... Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 uitate pe placa daca vezi gravizi schimbai ,sau mai bine scoate daca nu sunt umflati si masoara sa vezi ce da Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Ar mai fi de verificat sistemul de evacuare > pompa ,filtru decantor si racord ,furtun infundat !! Link spre comentariu
gabiunu Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Eu am avut o problema asemanatoare cu modelul AWT5085(incarcare verticala). Se oprea intre programe si nu vroia sa stoarca de multe ori. Tot am incercat cu rescrierea memoriei dar se pare ca problema este din alta parte, asa ca am luat alta masina. Dupa cate am mai citit intre timp se pare ca vinovatul ar fi un condensator MKP la 275Vca, care alimenteaza motorasul programatorului. Link spre comentariu
paul14 Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Cand ajunge la stoarcere, programul A daca nu ma insel, se blocheaza si ramane acolo nu? Daca o ajutati cu mana, adica rotiti un click programatorul, merge bine mai departe?Si putin search nu strica. Daca merge bine dupa ce este ajutata cu mana, se schimba cond-ul de 1uF/275v c.a.viewtopic.php?f=51&t=152128 Link spre comentariu
Jhn Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Sunt de acord cu "paul14",aceiasi problema am intalnit-o si eu la un whirlpool 5105 c-ul de 1uF avea valoarea de 330nF ! Link spre comentariu
euvasile Postat Octombrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Am sa verific si asta, mai am un programator din asta defect si am sa citesc de pe el valorile conzilor, am sa-i cumpar ca sa fiu pe faza.Multumesc tuturor ! Apropo de cautare, am cautat pe forum dar am gasit decat cateva mesaje din care nu am gasit nimic despre acest defect, dar se pare ca nu am cautat suficient de bine, sa stiti ca nu sunt din fire lenes, sau sa astept sa-mi dea cineva mura in gura. Link spre comentariu
Vizitator hfelix Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Buna ziua. Am si eu o masina de spalat FL5085 si am urmatorul simtom:-nu conteaza programul pe care il pun, trage apa se invarte de cateva ori(2,3 minute)dupa care se opreste si nu mai face nimic. Daca am pus comutatorul pe stoarcere a stors fara probleme. Acum un an am schimbat cond. de 1mf ca ajungea la stoarcere si nu mai facea nimic, dar acum nu imi dau seama ce are.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
ervinen Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Buna ziua. Am si eu o masina de spalat FL5085 si am urmatorul simtom:-nu conteaza programul pe care il pun, trage apa se invarte de cateva ori(2,3 minute)dupa care se opreste si nu mai face nimic. Daca am pus comutatorul pe stoarcere a stors fara probleme. Acum un an am schimbat cond. de 1mf ca ajungea la stoarcere si nu mai facea nimic, dar acum nu imi dau seama ce are.Va multumesc anticipat. Verifica rezistenta de incalzire a apei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum