Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doresc sa modific leach low tim pt. +/-42V

Postări Recomandate

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

O pastila mare, nu inseamna neaparat ca tranzistorul este OK!Nu va mai imbatati cu apa rece.Am reparat odata un amplif al cuiva, cu trz lui, asa a dorit omul, evident "clone bune" mi-a garantat ca avea...I-am pus, i-am dat drumul, a mers primele citeva secunde in test dummy load si a trosnit.Am spart trz, aveau pastila mare si proasta.Am pus MJL-uri din 4 pe brat doar 2, pe barba mea, si am dat drumul la test pe dummy load, si surpriza, 47Vrms pe iesire pe 4 ohm la +/- 78Vcc cit avea ampul in sarcina (+/- 85Vcc in gol).Apoi am completat si restul de finali, si uite asa am luat de 2 ori banii pe manopera.Incapatinarea omului si zgircenia, l-a facut sa plateasca cu 50 lei in plus...Evident finalii separat.

Link spre comentariu

...Multumesc tuturor celor care au venit cu un sfat , consider ca subiectul POATE FI INCHIS ! icon_jook

Păi de ce? Poate mai interesează şi pe alţii problema asta. Mai ales că nu se înghesuie mulţi să dea un sfat.
Drepatate este d-le in ceea ce spuneti , dar multi dau bani fara sa gindeasca sau sa cerceteze pe undeva , si EU cred ca nu va citi nimeni subiectul. Bine este sa cercetezi innainte apoi sa cintaresti sfaturile , sa vezi ce are spirit practic, sa tragi un ochi pe la vinzari sa vezi si ce comentarii au unii despre.... si abia dupa sa hotarasti daca pt. tine se merita investitia in plus sau nu , sa implementezi cit mai bine ce ai...Pe de alta parte sunt altii care se avinta fara sa gindeasca... virsta e de vina poate. EU nu stiu nici pe departe totul/nimic , dar pt. uzul propriu este ok ceea ce obtin din propria MUNCA. MULTUMESC tuturor ce au raspuns pe acest subiect , indiferent daca au facut-o ironic sau la subiect. Sa ne bucuram cit inca sunt pareri si sa ne ingrijoram cind nu vor mai fi :aplauze Ramine deschis probabil pt. cine mai are nevoie sa citeasca!!!!!! :nas:
Link spre comentariu

Mai am o mica problema cu sectiunea tuner in statia in care e montat, prezentata in sectiunea depanari radio-tv TELEFUNKEN HR 780 RDS. Poate cineva vede si imi poate spune ceva despre...A fost schimbat un tl084 de pe RDS Placa din fata. D-l ZAL sau altcineva cu mai mult "spirit" practic ca mine, a mai ajutat pe cineva cu o problema la acest amplituner. SCHEMA aici http://elektrotanya.com/telefunken_hr78 ... nload.html

partea finala schimbata cu leach amp si alimentarea mai "fortoasa"300va 1470uF/63v. Problema prezenta de la achizitie ,nu a aparut de la modificare!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări