Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Legare 2 aplificatoare in serie

Vizitator roberto_HRC

Postări Recomandate

Vizitator roberto_HRC

Buna ziua, Sper ca nu s-a mai discutat problema asta...., incep prin a spune ca sunt nou in acest domeniu.. Am achizitionat recent un set de boxe active marca SAYONA,prevazute cu un amplificator 2x 50w (cel putin asa sustin ei), impedanta 4 ohmi, difuzoarele sunt de 10 inchi, cate unul in fiecare incinta, si 2 tweetere. As dori sa schimb difuzoarele cu unele mai performante. De-asemenea as vrea sa inlocuiesc si amplificatorul. Daca as lua un alt amplificator, cu aceleasi specificatii in ceea ce priveste impedanta, as putea sa il leg in serie cu cel initial, adica iesirile amplif. initial sa devina intrarile amplificatorului nou? Risc sa ard ceva? Ce difuzoare imi recomandati? Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Buna ziua, Sper ca nu s-a mai discutat problema asta...., incep prin a spune ca sunt nou in acest domeniu.. Am achizitionat recent un set de boxe active marca SAYONA,prevazute cu un amplificator 2x 50w (cel putin asa sustin ei), impedanta 4 ohmi, difuzoarele sunt de 10 inchi, cate unul in fiecare incinta, si 2 tweetere. As dori sa schimb difuzoarele cu unele mai performante. De-asemenea as vrea sa inlocuiesc si amplificatorul. Daca as lua un alt amplificator, cu aceleasi specificatii in ceea ce priveste impedanta, as putea sa il leg in serie cu cel initial, adica iesirile amplif. initial sa devina intrarile amplificatorului nou? Risc sa ard ceva? Ce difuzoare imi recomandati? Va multumesc anticipat!

Ce vrei tu nu se poate face si oricum nu rezolvi nimic inseriind amplificatoarele.
Link spre comentariu
Vizitator roberto_HRC

Multumesc frumos pentru raspuns! andreivlad1999, ce ma sfatuiesti? Cu o cheltuiala cat de cat decenta (1000 ron) ce imi sugerezi?Ar trebui sa ma orientez dupa o statie '' serioasa'' si alta boxe? mentionez ca incintele boxelor sunt foarte bine realizate (ca imbinare), dar stiu si faptul ca aceste incinte se dimensioneaza in functie de specificatiile difuzoarelor date de producator... Ce amplificator si ce boxe mi-ai recomanda? Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Cu 1000 de lei investitie nu vei avea cine stie ce rezultate. Totusi solutii rezonabile exista. Te poti orienta catre un amplificator stereo si doua boxe second hand de calitate buna. Pentru a nu se considera reclama am sa-ti trimit pe MP adresa site-ului unde poti gasi niste SH-uri OK. Pentru amplificatoare ti-as recomanda Onkyo sau Yamaha. Ar fi de preferat ca boxele sa le asculti impreuna cu apmplificatorul pe muzica pe care o preferi. Alegi combinatia care iti place.Asculta si ce spune Victor. Informeaza-te cat mai mult de pe acest site. Material de studiu exista suficient.Numai bine. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări