Vizitator Cosmin M Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Buna!Revin din nou pe forum cu una din mofturile mele. Am o pereche de JBL Control 5 , dar ce nu-mi place la ele e faptul cum suna inaltele, metalic si obositor. In contextul asta as vrea sa gasesc ceva inlocuitor care sa se comporte bine cu diful de bas, sa coboare putin mai jos in frecventa (Preferabil ar fi cu membrana de panza) Bugetul ar fi 200 maxim 300 ron. PS. Poate ca suna a prostie, dat totusi astept pareri si propuneri din partea celor care au folosit, ascultat lucrat cu tweetere de calitate.Ms. aticipat! Link spre comentariu
Vizitator Cosmin M Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Cred ca o sa pun un tweeter la plesneala! Sper sa nimeresc! Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 ce diametru la flansa au tweterele originale? Link spre comentariu
Vizitator Cosmin M Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Tweeter-ul original nu are flansa, are doar magnetul si calota care se prinde exact in carcasa de plastic. Distanta intre suruburile de prindere este de 50mm. Acesta este modelul. Stima! Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 daca nu au flansa o sa fie complicat ceva vrei sa faci e pacat sa decupezi sa pui altele, mai bine le vinzi,nu stiu ce sa zic poate poti improviza cumva si pui asa ceva DT-28N Link spre comentariu
Vizitator Cosmin M Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Pare potrivit, DT-28N are 55x55 mm si ar fi posibil ca intre gauri sa aiba 50 mm si s-ar potrivi! Mersi de sfat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum