radu cnc Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Din pacate asta este riscul de a cumpara utilaje vechi chiar in stare buna de functionare dar te lovesti de accesorii, care nu le gasesti si constati ca ai cumparat utilajul degeaba. Link spre comentariu
Blak Postat Noiembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Norocul meu a fost ca am gasit la un tip adaptoare de la con morse 5 scurt la con morse 4 si con morse 3. Pentru con morse 4 mi-a dat toate dornurile... 16,22,27,etc inclusiv cele pentru orizontala . Oricum intre timp tot sunt in reconditionare :(Masa rotativa divizoare am cumparat de la un fus 22 cu tot cu compas si discuri de divizare.Cap divizor cu toate accesoriile ,tot de la un fus 22 si am mai achizitionat un divizor de fus 25 . Singurul lucru dupa care alerg mai este un cap de mortezat.Si cand am luat masina am primit un excentric care culmea era pe ISO 40 ...apoi am vazut ca era putin strunjit ca sa il faca morse 5. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum