Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde gasesc Dorn Con morse 5 scurt

Blak

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blak

8

• radu cnc

2

• asterix196803

1

• YO8CDQ

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

As defini cu cea mai mare placere,dar nu stiu nici eu exact. Am achizitionat o masina FUS250 fara nici un fel de accesoriu... pana si tijele nu le detin. Dupa lungi cautari am aflat ca as avea con morse 5 pe ea si ar fi scurt. In momentul de fata nu detin nici un dorn . Am incercat iso 40 si nu se potriveste iar iso 50 este foarte mare

Link spre comentariu

Ca regula generala, un con Morse 5 este unic determinat ca dimensiuni, conform standardului de definire. El poate avea, sau nu antrenor, in functie de scopul in care este folosit. Cele de la freze, nu vor avea probabil antrenor, ci doar o gaura filetata pentru tija.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Nu contest ca ar avea alte dimensiuni ,dar este vorba de lungimea sa . Un con morse 5 (normal ) este prea lung pentru a se fixa pe masina. Conul morse 5 scurt este mai scurt si se fixeaza pe masina ok .

Link spre comentariu

Am citeva dornuri si accesorii de freza romineasca care nu le folosesc si le schimb cu dorn pentru mandrina 1-13 dorn B16/CM2(MK2) si un con de fixare pentru papusa mobila strung MK2( am unul pe CM3 )post-49794-139829708879_thumb.jpgpost-49794-139829708891_thumb.jpgpost-49794-139829708896_thumb.jpgpost-49794-139829708901_thumb.jpgpost-49794-139829708907_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator adriangali

Salut, m-am lovit de o problema similara, conul morse 5 de lungime "normala" nu intra de tot in conul morse 5 din arborele principal pe strungul kart e2n, l-am scurtat apoi cu flexul cam 15mm si a mers ok.Toate bune!

Link spre comentariu

...Posibil sa ai con morse 5 scurt...

Conul Morse 5 este de un singur fel. Am mai scris asta odata mai sus. Sculele din pozele atasate, au con de tipul SK. Radu ti-a dat mai sus o foaie de catalog. Daca comparai, ajungeai la aceeasi concluzie.
Link spre comentariu

Ce mi-a dat radu nu are nici o legatura cu ce am eu pe masina. In cartea tehnica a masinii este specificat clar con morse 5 scurt. Deci exista. Singurul care a inteles este mircea. Asa este si la alte accesorii din pacate. O sa va fac din manual o poza sa vedeti ca este specificat clar con morse 5 scurt. Diferenta dintre con morse scurt si cel normal este lungimea. Daca il tai intra conul , dar nu se poate face la toate accesoriile operatia asta. Inclusiv pe con morse 4 exista varianta de lung si scurt ...Pana acum o luna si ceva nu stiam nimic legat de freze. Dupa lungi cautari am reusit sa fac rost de manual deoarece am ceva probeleme cu masina.Masina in cauza este un FUS250 , am o problema la cardanul de avansuri , pe partea electrica , de refacut niste piese la cheile de mana si multi rulmenti de schimbat. In rest masina este in stare de functionare . Per total pot zice ca am fost norocos la pretul care am achitizionat masina ,dar ghinionist ca nu am avut absolut nici un accesoriu si se gasesc si greu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări