Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent pentru STR W6262

Postări Recomandate

Va salut. Am un tv-monitor LCD Philips care e mort , nici macar nu se aprinde ledul.

Problema pe care o banuiesc in prima faza se indreapta spre acest STR W6262 si care scos de pe placa prezinta o rezistenta de 19 ohmi intre pinii 3 si 5.

Deasemenea mai am un STR W6252 care pe aparatul de masura setat pe diode prezinta 1354.

As vrea sa stiu daca as putea sa pun acesta din urma in loc de STR W6262 .

Nu gasesc nimic despre acest STR W6262.

Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex26

3

• schematiq

1

Top autori în acest subiect

Eu am un STR W6252 si de aceea intrebam , dar am inteles ideea , de aceea voi verifica lcum ati spus ,fata de ce am eu.Si acesta este tot un philips 221TE2L , dar nu gasesc nimic despre el.

Link spre comentariu

Am schimbat STR W6262 cu STR W6252 , monitorul da ceva semne de viata, in sensul ca acum se aprinde ledul de power 5 secunde dupa care se stinge 5 secunde si tot asa.In schimb tensiunile in secundar furnizate de sursa sunt pe firele rosii variaza intre 5,5 V si 7,5 V si mai amuna care variaza intre 18 V si 20V.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări