Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema Commax dpv-4ps2

Postări Recomandate

Am nevoie de schema de la acest tip de video-interfon sau unul asemanator de la Commax.Vreau sa-l repun in functiune si din primele cercetari sursa este praf (smps). Varistor explodat,siguranta pulbere,diode strapunse, fum si nervi, tot ce trebuie.Sau daca are cineva idee care este tensiunea (in curent continuu evident) cu care se alimentadracovenia, poate reusesc sa adaptez ceva, desi nu prea este loc. Cele fara video aveau 9V sau12V ca tensiune in secundar, dar ma gandesc ca asta avand si monitor sa nu fie mai mare.Orice idee este binevenita.Stima.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• __farad__

3

• nostrom

2

• iuli09

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Si cu asta dorm mai linistit. Am specificat deja ca e dusa sursa care transforma din 220Vca in xVcc.Pe mine ma interesa tensiunea continua la iesirea din sursa, poate o inlocuiesc cu altceva (traf + punte spre exemplu).

Link spre comentariu

Raspunsul este pe masura informatiilor oferite in primul mesaj . Asadar;1-Trebuia sa mentionezi cate tensiuni scoate in secundar sau daca scoate doar una. 2-Seria trecuta pe placa sursei si o eventula enumerare a componentelor principale ce o echipeaza.3-Sunt destule metode sa afli ce tensiuni scoate in secundarul sursei daca partea primara e distrusa dar traful chopper e bun etc.4-Imagini lizibile cu placa in discutie 5-......... etc.

Link spre comentariu

Poate ajuta :

http://www.koshcheev.ru/2012/05/12/commax-dpv-4mtn/

http://vdomofon.com/137-sxema-podklyuch ... ommax.html

Tensiune de alimentare : 100 - 250VAC ; 50/60Hz

Consum : maxim: 32VA, in standby 12 VA

Monitor : alb-negru cu diagonala de 4", plat

Comunicatie : duplex

Configuratie sistem complet : 2 camere DRC4BP/BG + 1 nonitor master DPV4PS2 + 2 monitoare slave DPV4PB + 1 post audio DPV-4VR

Cablare pe 4 fire la camera , 4 fire la extensie interfon, 2 fire la contactul magnetic

Distanta maxima : 70 m (cablu de 0,65mm)

Temperatura de functionare: 0°C ...+40°C

Link spre comentariu

Multumesc de raspunsuri. Intre timp am mai aflat:-tensiune secundar (unica) 14,5V-tensiune alimentare camera (unitatea exterioara) 12VAm adaptat o alta sursa de 12V reglata sa scoata 14V si merge perfect.@nostrom fara suparare eu am cerut schema sau daca se stie tensiunea din secundar ca sa imi folosesc mintea mea la depanare nu sa cer mura in gura, ce sa verific si pe undeca incepatorii. Macar atata electronica stiu si eu. Cand ai chef de o bere sa-mi spui. Fac cinste.Si celorlalti bineinteles, dar prin posta (daca nu ajunge coletul si postasul miroase atunci....)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări