Vizitator anaee Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si as dori niste sfaturi. Am montate camere de supraveghere. Cand au fost instalate mi-au creet si un shortcut pe un laptop ca sa le pot accesa si din alta locatie. Problema este ca am reinstalat windows-ul pe laptop si nu imi amintesc linkul prin care accesam camerele din alta locatie. Am incercat sa ma uit in configurerea routerului dar nu am reusit sa rezolv nimic. IP nu cred ca este static. Totusi aveam acces la camere. Nu stiu ce setari au facut cei care le-au instalat. Cum recuperez linkul care il aveam? Router-ul este este Huawei HG655b DVR-ul este H-264 EN-6304V Furnizor internet - romtelecom. Unde ar trebui sa caut acel link care il accesam? MS Link spre comentariu
ComponentePc Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Te uiti la placa ta de retea si vezi ce IP si ce MAC Adress ai, dupa care te duci in Router la Network Statistic sau ceva de genul. Astfel elimini laptop-ul tau din calcule. Din cele doua sau mai multe dispozitive afisate acolo, unul e Router-ul. Apoi intri in IE si introduci (ex.): http://192.168.0.2:80 sau http://192.168.0.2:8080. Te pot ajuta prin Teamviewer. 0731.207.133 Link spre comentariu
Vizitator anaee Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Am intrat pe pagina router-ului si am incercat toate combinatile posibile... nu reusesc.... Eu nu vreau sa stic setarile existente, vreau sa imi indicati unde ar trebui sa caut combinatia de care am nevoie pt accesa camerele de la distanta. Inteleg ca este o combinatie intre ip extern si un port. Problema este ca eu nu am ip fix... Si in plus sunt cam paralela si cu partea aceasta de IT... asa ca am nevoie de niste sfaturi fara termeni de specialitate... MS Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Daca nu ai umblat in modem, atunci nu ai treaba cu el.Trebuie sa intri in meniul DVR si sa cauti setarile pt NET. Acolo vei gasi adresa IP. Acea adresa va trebui sa o scrii in browser cand vrei sa te conectezi la camera. Spor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum