om_bland Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Am achizitionat dintr-un super-market cafetiera, garantie 3 ani , dar dupa 3 folosiri nu a mai functionat deloc . Un simplu led mai statea aprins. M-am dus cu produsul inapoi , iar la biroul de informatii mi-au fost returnati banii.Cu respectivii bani am luat iar aceeasi cafetiera din raion .Intrebarile sunt : Sa se fii defectat prima cafetiea din cauza ca am incercat sa reincalzesc cafeaua din cana, fara sa mai pun apa in aparat ? Stiti , cafetierele sub cana , au si o plita . Nu se poate reincalzi cafeaua la acest model de cafetiera ? Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 posibil ,dar ele sunt prevazute cu un termostat si nu cred ca sa se defectat asa usor posibil si calitatea lor sa lase de dorit Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Daca a ramas fara apa, sigur s-a supraincalzit rezistenta rapid si s-a intrerupt siguranta fuzibila.Plita aceea este lipita de serpentina de incalzire a apei, si mentine practic calda catva timp cafeaua proaspat facuta, nu e pentru incalzirea cafelei reci. Link spre comentariu
om_bland Postat Octombrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Multumesc Validae pentru lamurire . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum