Vizitator cipdc Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Salut, In primul rand, daca am gresit topicul imi cer scuze anticipat, dar avand in vedere ca este vorba de un incepator, am considerat ca isi are locul aici. Este vreo posibilitate sa copiez un semnal sursa (de la un DAC) si sa-l trimit nealterat mai departe ? Ce vreau este sa ascult 2 x stereo. Amplificarea stie sa transforme din stereo in 5.0 dar pierd foarte mult la calitatea sunetului. Ma gandesc ca cea mai simpla varianta ar fi sa copiez semnalul sursa imediat la iesire si sa-l dau mai departe "dublat". Ma intereseaza in mod special a se pastra calitatea sunetului. Sursa : un DAC cu 192 kHz/32-bit D/A Converter Amplificarea : un AV receiver Am cautat destul de mult pe net un device care sa poata face asta, dar n-am gasit nimic. Multumesc ! Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 fii te rog putin mai explicit!!ce fel de semnal? Digital sau analogic? adica trimis prin cablul coaxial spdif sau prin cele 2 rca(4 adica- si la celalat capat are inca 2) Link spre comentariu
Vizitator cipdc Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Da, scuze, am uitat să specific. Semnal analog, stereo. Link spre comentariu
Vizitator cipdc Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 De-abia acum mi-am dat seama că aș avea nevoie și de un fel de bi-amplificare. AV receiver ul are doar 2xRCA pe intrările stereo și nu poate combina 2 intrări simultan.... Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Pai a\daca receiverul are decat 2 intrari stereo....tu de ce vrei 4? nu ai ce sa faci cu 4 iesiri din DAC, doar daca mai ai inca un receiver si inca 2 boxe...etc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum