Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VEF 221

mihai1953

Postări Recomandate

Buna ziua ! Am o problema cu aparatul asta patineaza sfoara pe axul butonului de acord in poza mai veche de sus se vede cum arata axul ala. Nu merge decat intr-un sens in sensul celalalt patineaza adica cand trebuie sa traga sfoara peste rola din stanga aia care  o  tine  in dreptul scalei ca sa miste condensatorul variabil in sensul celalalt trage ata direct de pe tamburul cv-ului si nu patineaza  . Condensatorul variabil intradevar merge poate cam greu dar i-am dat si ulei si vasilina lichida si tot degeaba si e pe bucse nu pe rulmenti chiar daca nu e cu dielectric solid . Ma gandesc sa ii fac niste crestaturi sau sa  dau cu un smirghel aspru pe axul butonului care e si foarte lustruit. O fi bine ?

Editat de VEF
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihai1953

5

• Selena

4

• augustin87r

3

• VEF

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am dat firul cu sacaz si am infasurat niste leucoplast din ala din material textil  pe rola de la buton si acum tine dar nu stiu cat o sa mearga  ma gandeam sa  prelungesc ata pe sectorul pe care sta dreapta sa o desfac de la arc si acolo sa o prelungesc cu  o sarma ca am loc 3-4 cm exact cat ar veni o spira dar sa mai aseaza pe  rolade la buton ca cand il invart se plimba sfoara de la un capat la altul sinu stiu daca mai incape  o spira in plus 

Link spre comentariu

Ma deranjeazasi schimbatorul de game daca rotesc in sens orar se duce  prea jos contactele mobile daca rotesc invers se duc prea sus asta daca il las liber altfel pot sa il asez cu mana . Gaurile dinbutuc unde se aseaza  bilele nusunt uzate . De asta ma gandesc capoate are joc prea mare arcul in capacelul ala si capacelul la randul lui in bucsa de pe sasiul de plastic . As putea sa ii fac niste camasi din tabla ce parere aveti ? Altfel nu vad de ce ar face asa parca din fabrica a fost asa 1448281530_Webp.net-compress-image(1).thumb.jpg.6f637c0b1c60845dbb8cdba8e1e2f4b1.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări