Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator SE cu EL156

gedd

Postări Recomandate

ca asa vreau eu...d'aia....nu-ti convine, exista butonul "sign out"...daca erai si dumneata atent calculul Ra pe care l-am extras din carte tine cont de compromisul dintre DISTORSIUNI CAT MAI MICI SI PUTERE CAT MAI MARE....si da am vazut ce stie adigh.... si incep sa cred ca si dumneata esti pe aproape...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gedd

17

• THOMAS

6

• sebi_c

4

• zal

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

...daca erai si dumneata atent calculul Ra pe care l-am extras din carte tine cont de compromisul dintre DISTORSIUNI CAT MAI MICI SI PUTERE CAT MAI MARE...

Tine cont de "distorsiuni cit mai mici" pe naiba. Tine cont exclusiv de putere cit mai multa, putere manelista.

Daca voiai distorsiuni cit mai mici evitai zona de anomalie a lui GU50 si alegeai alt Ra, chiar si daca ai fi renuntat la ceva putere.

"Putere cit mai mare" si "distorsiuni cit mai mici" sunt notiuni care de cele mai multe ori se exclud reciproc.

Pentru a obtine "distorsiuni cit mai mici" trebuie sa renunti la ceva putere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări