briobit Postat Octombrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2013 La scriere/ stergere/ rescriere/ verificare dupa scriere/ citire dupa scriere nu are absolut nimic toate bune si frumoase, il pun in placa si dupa 10-15 minute e prin porumb face ce vrea el ... Link spre comentariu
moduino Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Da-i pace, ti-am facut pachetul! Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Sar`mana, sper sa ma pot revansa cu ceva fata de Dvs.Stima. Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Am primit coletul de la colegul moduino in care aveam un pic nou, am programat picul, montat in montajul meu si merge de aproximativ 3 ore fara probleme.... concluzia ... aveti grija de unde cumparati PIC-urile Link spre comentariu
moduino Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Banuiam ca este vorba de pic... Eu cumpar de la reprezentantul legal Microchip in Romania... Pune-i si quartz pentru ca ala cu quartz pe care ti l-am trimis, "bate secunda" dupa 24 de ore. Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 La montajul deja facut sa ii pun cuart ? (la montajul trimis de Dvs imi place ca face altfel sunetul la ultimele secunde), cred ca o sa fac o placa noua cu cuart. Link spre comentariu
moduino Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Ori pui quartz la cel facut ori, daca faci alt PCB, ii pui quartz.Da, am schimbat putin, la sfrasit, in ultimele 5 secunde (parca) se crizeaza rau buzzer-ul Link spre comentariu
elektronu85 Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Buna seara! Nu mai poate repune cineva toata documentatia necesara realizarii acestui temporizator?? Vad ca odata cu noul format al forumului a disparut totul. As vrea sa-mi construiesc si eu o masa de expunere cu UV. Multumesc! Link spre comentariu
elektronu85 Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Salutari din nou! Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu documentatie pt acest temporizator?? Multumesc! Link spre comentariu
minel Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Va rog frumos poate se gaseste cineva sa obtina hex-ul din sursa programului ,o atasez: Temporizator_resetabil_628.txt Link spre comentariu
Elison Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Codul atasat este generat in urma compilarii unui program scris in flowcode. Daca poti atasa codul sursa cu extensia fcf, pot sa generez fisierul hex. Link spre comentariu
cimitavita Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 e asamblare. Hex-ul ti-l face orice compilator pentru pic. Trebuie sa ai fila "P16F628A.inc" si merge. Nu are comentarii asa ca o sa ai un pic de bataie de cap daca vrei sa modifici ceva in el. Link spre comentariu
mars01 Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 On 6/13/2018 at 7:30 AM, minel said: Va rog frumos poate se gaseste cineva sa obtina hex-ul din sursa programului ,o atasez: Temporizator_resetabil_628.txt Atasat ai fisierul .HEX pentru Temporizatorul resetabil 628A (controllerul folosit este 16F628A, conform fisierului ASM oferit). Schimba extensia din .TXT in .HEX Temporizator_resetabil_16F628A.X.production.txt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum