Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Temporizator programabil cu reset si afisaj

briobit

Postări Recomandate

La scriere/ stergere/ rescriere/ verificare dupa scriere/ citire dupa scriere nu are absolut nimic toate bune si frumoase, il pun in placa si dupa 10-15 minute e prin porumb face ce vrea el ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 88
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• moduino

39

• briobit

33

• mars01

2

• elektronu85

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am primit coletul de la colegul moduino in care aveam un pic nou, am programat picul, montat in montajul meu si merge de aproximativ 3 ore fara probleme.... concluzia ... aveti grija de unde cumparati PIC-urile

Link spre comentariu

Banuiam ca este vorba de pic... Eu cumpar de la reprezentantul legal Microchip in Romania... Pune-i si quartz pentru ca ala cu quartz pe care ti l-am trimis, "bate secunda" dupa 24 de ore.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Buna seara! Nu mai poate repune cineva toata documentatia necesara realizarii acestui temporizator?? Vad ca odata cu noul format al forumului a disparut totul. As vrea sa-mi construiesc si eu o masa de expunere cu UV. Multumesc!

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

e asamblare. Hex-ul ti-l face orice compilator pentru pic. Trebuie sa ai fila "P16F628A.inc" si merge. Nu are comentarii asa ca o sa ai un pic de bataie de cap daca vrei sa modifici ceva in el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări