moduino Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Nu cred, in mod sigur, am incurcat eu ceva p`acolo... Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2013 afisajul este din acela de care trebuie ca am luat un lot de 4 si am facut la esr si temporizator la uv si merg bine, pun acum hexul si revin cu rezultateam pus hex de test si asa faceLa apsarea butonului din stanga beep-aie o data, la butonul din mijloc beep-aie de doua ori si la butonul din dreapta beep-aie de trei ori, timp de o secunda cu pauza de o secunda.pe ecran am tot primul rand de patratele pline Link spre comentariu
moduino Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Ia vezi, cu asta, merge? Am incurcat ordinea la RA0 cu RA1 cand am desenat PCB-ul... La pic, pe randul de sus, primul este RA1 si urmatorul este RA0... Scuze, greseala de gradinita Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2013 acum il pun si revinmerge montajul adica am setat la 1 minut, incepe si numara in jos numai ca am alte 2 probleme:- nu trage releul (sunt cu aparatul pe iesirea de contacte si nimic)- 1 minut pe temporizator e cam 2 minute si ceva in timp realLE: cu releul cred ca am gasit , am pus alt npn si are cracii altfel il modific imediatLE2: am rezolvat cu releul e bine doar ca minutul din montaj e cam 4 minute in realitate (masurat cu ceas in paralel)LE3: daca apas pe butonul de reset pana sa se termine timpul se reseteaza numaratoarea dar nu se mai opreste bipaitul deloc Link spre comentariu
moduino Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Eu am facut doar simulare si mergea bine. Nu ar avea motiva sa nu respecte frecventa... Fa urmatorul test: Ia un ceas cu secundar si cand incepe sa beep-aie buzzer-ul la ultimele 15 secunde, vezi daca "bate" secunda, sau se decaleaza. L.E. Da, tot nu mi-ai raspuns la intrebare: Ce pic folosesti? Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2013 ultimele 15 secunde sunt 30 secunde in realitate, bipaie la 2 secundepic folosit 628a(pe poza cu cablajul final asa e trecut 628) Link spre comentariu
moduino Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Stai sa pun si eu pe breadboard... Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2013 am fost de am spalat cablajul energic cu acetona cu periuta de dinti, "e bec" dar problema persista cu lungirea timpului Link spre comentariu
moduino Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Poti sa-i dai si cu benzina, daca nu-i pui hexul asta nu merge Cand am inceput proiectul, aveam alt pic si timer-ul era pemtru 8 MHz calculat. Am rezolvat (cred), daca tot nu merge, pun si eu pe breadboard sa vad. Ciudat totusi, cum dracu` mergea in simulare cu 8MHz intern? Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2013 pun si revin imediatLE: ceasul acum e bine dar daca apas inainte de expirarea timpului, se reseteaza cronometrul dar nu se mai opreste bipaitul Link spre comentariu
moduino Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Acum se reseteaza si beep-ul Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2013 il descarc acum, dupa ce a stat in repaus cam 5 minute a disparut tot de pe ecran si e mort in front acum .... pffff Link spre comentariu
moduino Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Aia nu mai este de la mine... Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2013 am pus hex-ul .... nimic pe ecran, nici un sunet nimic ... alt pic luni ajung la magzin alt ecran probabil peste o luna din China .... mirific .... Link spre comentariu
moduino Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Pune hexul ala de test cu butoanele. Ai facut ceva scurt sau ce s-a intamplat? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum