Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Temporizator programabil cu reset si afisaj

Postări Recomandate

• Răspunsuri 88
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

afisajul este din acela de care trebuie ca am luat un lot de 4 si am facut la esr si temporizator la uv si merg bine, pun acum hexul si revin cu rezultateam pus hex de test si asa faceLa apsarea butonului din stanga beep-aie o data, la butonul din mijloc beep-aie de doua ori si la butonul din dreapta beep-aie de trei ori, timp de o secunda cu pauza de o secunda.pe ecran am tot primul rand de patratele pline

Link spre comentariu

acum il pun si revinmerge montajul adica am setat la 1 minut, incepe si numara in jos numai ca am alte 2 probleme:- nu trage releul (sunt cu aparatul pe iesirea de contacte si nimic)- 1 minut pe temporizator e cam 2 minute si ceva in timp realLE: cu releul cred ca am gasit , am pus alt npn si are cracii altfel il modific imediatLE2: am rezolvat cu releul e bine doar ca minutul din montaj e cam 4 minute in realitate (masurat cu ceas in paralel)LE3: daca apas pe butonul de reset pana sa se termine timpul se reseteaza numaratoarea dar nu se mai opreste bipaitul deloc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări