Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Operatiunea GRAMOFONUL

dalu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

2

• dalu

2

• Tavi

1

• radue

1

Top autori în acest subiect

Asa le trebuie. Sunt de acord sa ii rada pe toti care trag diverse chestii de pe net apoi le vand. Nu mi se pare normal sa faci bani pe munca altuia. Daca iei ceva de pe net ca sa folosesti in scop personal si necomercial, mi se pare ok (cu toate ca nu e ok, dar in fine).Sa scoti niste bani "nemunciti" (scrierea pe un cd si imprimarea unei coperti nu se poate numi munca) pe seama altora.... :axe:

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Ce ma distreaza cel mai mult ca merg "o gasca de mascati" la un biet baiat de liceu ca sa-i confiste calcu, numai in RO este posibil asa ceva... Sunt periculosi al dracu liceenii astia :smt003

Link spre comentariu

Dupa ce incearca ei sa sublinieze, ii vaneaza doar p-astia care vand filme, muzica si programe luate de pe net. Sunt de acord sa-i vaneze p-aia. Pe noi, astia cu un amarat de win si alte 50 de programe fara licenta (bine ca eagle e free :smt082 ) sa ne lase in pace, ca nu le vindem :smt003 Doar ne "cultivam" intelectul

Link spre comentariu

Dupa ce incearca ei sa sublinieze, ii vaneaza doar p-astia care vand filme, muzica si programe luate de pe net. Sunt de acord sa-i vaneze p-aia. Pe noi, astia cu un amarat de win si alte 50 de programe fara licenta (bine ca eagle e free :smt082 ) sa ne lase in pace, ca nu le vindem :smt003 Doar ne "cultivam" intelectul

......da, dar stii cum se intampla de obicei , pica nevinovatii .... :axe: :axe:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări