Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pretul energiei electrice

leo 17

Postări Recomandate

stai linistit colegu ,stiu e ce stiu -nu te sileste nimeni sa ai contract cu ei si cum ei detin monopolul pe piata ,iti spun ca nu ai ce face decat sa platesti ce consumi asa cum este, sa cateodata si ceva umflat la kw

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu ionel

2

• leo 17

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Practic cu cine vreti ,la masa tratativelor,sa se forteze negocierea la energia electrica ptr a se optine un pret mai mic pe un Kilowatt???.A se Forta este una si a se Negocia este cu totul altceva....DVS nu sinteti informat/fundamentat cum functioneaza acest Sistem??? in linii mari...1)producatorul direct hidro/termo/eolian/mai nou cu panouri solare foto voltaice ,cuplati la reteaua nationala..basca alta retea import/export>2)cei care intretin retelele>3)distribuitorii >4)statiile de coborire>5) si cei care invirt afaceri,,,o sleatca de baieti destepti,,sprjiniti cu buna stiinta de GUVERN... Sint citeva REGII in tara ELECTRICA-furnizare ,pe zone; Renel,Enel,Conel etc care au pus MONOPOL...Si acum intrebarea;,,prin cite miini trece acest micut WATT pina ajunge la consumator???,,IAR cei mai defavorizati sint consumul casnic,care suporta TOT(suma tuturor cheltuielilor acestui produs KiloWat-ul)....Cu cine ,oare, vreti sa va bateti>>>doar cu Morile de Vint<<< Variante de a te decuplare de la Reteaua Nationala care este a LOR ,ptr consum casnic(individual sau in grup) >producerea energiei electrice din energii alternative;panouri solare,eolian....dar de unde atitia BANI>Fonduri Europene :rade:Sintem cu totii prinisi/constrinsi cu CLESTELE .Ptr. mine..subiectul il cosider inchis ...fiindca nu-si are locul,rostul,modul si TARA in care traim<>The End.

Link spre comentariu

am gasit o cale sa obtin moca se numste pensia de boala, ei o fac ei o platesc am vazut ca asta e un sport national nu ma mai omor cu munca o tine cat o tine pana se alege prafu. mai bine asa. munca e pentru tractoare.

trebuie sa ne ocupam cu blestematul cu acatistele la baietii destepti, cu bautura si alte lucruri din astea utile, nici UE nu ne poate scoate din butoiu cu vin si damigeana cu tuica, mai avem si matrafoxul, alcool din gaz metan si alte bunatati.

aveti dreptate trebuie sa facem ceeace putem face adica sa nu muncim.

eu m-am conformat deja, mi-e lene sa ma duc pana in oras sa iau pensia de boala merge cu mine cine are nevoie de banii aia.

si o sa mearga sigur.

sa vad ce mosteniri mai pica cere careva bani, ia de acolo.

________________________________________________________________Domnule,ati** derapat** tare de la subiectul deschis.In conditiile enumetate mai sus de dvs,ce va mai intereseaza;pretul energiei electrice???Va rugam...Lasati asa balta si inchideti subiectul !!!

:speriat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări