Vizitator biju2010 Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 sal cum o pot repara mandrina sds plus bosch 2 26 dfr 850w nu mai tine burghiu am desfacut mand are 1bila stima Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Verifica pe schema explodata daca ai montat corect componentele. http://www.mtmc.co.uk/Bosch-GBH-2-26-DR ... 49447.aspx Vezi care dintre ele prezinta urme de uzura si inlocuieste-le. Piese de schimb gasesti la serviceurile autorizate Bosch sau la distribuitori de Bosch. Asa cum se vede din schema explodata este posibil sa fii obligat sa cumperi un ansamblu de piese de schimb deoarece nu toate componentele se livreaza separat. Daca nu te descurci du-te la un service bun. Iti vor face constatarea tehnica, oferta de pret si tu decizi apoi daca-l repari sau nu. Succes. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2013 Partajează Postat Octombrie 14, 2013 @biju2010: In aceeasi masura, este bine sa-ti verifici limba romana scrisa - fraza, punctuatia si toate celelalte. Eu personal nu am inteles nimic din ceea ce ai scris acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum