bumsound Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Salutare. N-am stiut unde sa deschid subiectul. Am dat search da nu am gasit asa ca sper ca e ok aici. Am spus in titlu ce caut. Ca si utilizare il voi folosi pt tensiuni si curenti, rezistente...nu cred ca voi avea nevoie de frecventa da banuiesc ca e bine sa fie acolo. Nu pot sti cum imi va fi de folos vreodata. Si mai vreau sa fie cu auto scalare si daca nu sar calul cu 50000 counts Vazusem odata un UNI-T UT60H parca, mi-a placut. Nu mai tin minte ultima litera dar parca H era...Alte sfaturi? Multumesc. Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 pe net se gasesc toate tipurile de aparate de masura Link spre comentariu
bumsound Postat Octombrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2013 uau, n-as fi crezut. cred ca o sa incerc pe net atunci, poate gasesc informatiile de care am nevoie. multumesc pt idee. pana una alta, daca imi poate da cineva vreun sfat obiectiv ii multumesc anticipat. Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 fara suparare .http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... y68-p-3720 Link spre comentariu
__farad__ Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Seria UNI-T este destul de buna. Alege unul dupa nevoile tale si dupa buget si sa-l stapanesti sanatos. Link spre comentariu
q_acdc Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Amprobe 240?Exact pe buget. Link spre comentariu
bumsound Postat Octombrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Fix la Amprobe 240 m-am uitat azi. La UNI-T am vazut pe net cateva review-uri si multe au niste chichite care le fac mai putin atragatoare, cum ar fi ca una spune prospectul la domeniile de masura si alta e realitatea, sau ca uneori se stabilizeaza greu pe o valoare masurata...In fine, raman parca la Amprobe AM-240 desi si modelul AM-510 care nu e chiar cu mult mai scump ma atrage. Nu ma pot decide... Link spre comentariu
q_acdc Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 AM 510 este mai ieftin decat AM240!Arunca si o privire si la Sanwa .(imi place mult Pc 5000 si Pc 510,se pare sub carcasa se afla Brymen) Link spre comentariu
crispus Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Review la multimetre de ~ 100$n3WGaiYF2sk 3-_dUB8vy8U Eu mi-am luat UNI-T UT61E, la vreo 60$ si sunt multumit de el. Link spre comentariu
radusa Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 .........,(...se pare sub carcasa se afla Brymen)Brymen se afla sub carcasa a multor producatori de aparate, inclusiv la Amprobe sau Extech. De altfel exista aparate de la cei doi mentionati, care sunt identice cu cele de la Brymen. Doar ca Brymen nu vinde direct in SUA, si aparatele de la ceilalti sunt binisor mai scumpe. In schimb Brymen se poate cumpara de la distribuitorul polonez (se cunoaste cine). Eu am un Brymen luat de acolo si sunt f multumit de el. Nici UNI-T nu este rau. Cele mai bune preturi par a fi la silstar.ro Link spre comentariu
q_acdc Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Amprobe am510 seamana la moaca cu UT 139.(cred ca este facut in curtea Uni-Trend) Link spre comentariu
bumsound Postat Octombrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Am dat comanda de UNI-T 61E. Vine in vreo 3 saptamani, din HongKong 2mil. http://www.ebay.co.uk/itm/200901686717? ... 1439.l2649 Aproape la jumate de pret fata de silstar.ro iar vanzatorul are rating pozitiv 100% si vandute 136 bucati. In caz ca mai e interesat cineva. Multam tuturor Link spre comentariu
dem3ntor Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 mai trebuie sa adaugi TVA si iesi cam tot pe acolo Link spre comentariu
radusa Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Sa-l folosesti sanatos.E clar ca de afara se gasesc de multe ori mai ieftin decat in RO. Cred ca este o alegere f buna. M-am uitat si la review pe utube si pare a fi un aparat care se incadreaza in specificatii, iar la banii astia se poate spune ca are un raport pret/calitate f bun. As vrea sa subliniez doar puncte, si anume doua extreme. Ca punct bun este consumul aparatului, care este mic si in plus ramane precis in masuratoare (pe volti) pana la tensiunea bateriei de 2V. Nu am mai vazut asa ceva niciodata. Ca punct slab este protectia la supratensiune, care este f slaba. Il face un aparat perfect pt lucrul in casa cu tensiuni pana in 250V, dar nu este recomandat pt uz industrial. Inca odata felicitari pt achizitie si sa te tina 1000 ani.PS M-am uitat la ce mai vinde individul si am vazut ca are si cateva modele de Brymen. Culmea este ca sunt mai scumpe la el decat la tme. Nu ma asteptam la asta.PS2 Intre timp a postat si dem3ntor. Legal trebuie platite taxe vamale si TVA, dar din experienta pot spune ca te cam lasa in pace si nu te pune sa platesti nimic, daca vede ca e un singur aparat si nu importi pt a face comert. Ii urez succes lui bumsound si sa speram ca nu va plati nimic extra. Link spre comentariu
crispus Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Anul trecut am cumparat si eu acelasi multimetru de la aceeasi persoana (il gasisem pe un forum). Nu am platit nimic la posta.Si eu am ramas surprins ca Brymenu' e mai scump decat la tme... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum