Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nelamurure cu L7805

adrian98

Postări Recomandate

Salut am o nelmurire cu acest 7805 deci pe pinul gnd vine un traseu de la alimentarea gnd si pe urma alt traseu pana la gnd out? pe pinul in vine un traseu de la vin alimentare si pe out altul care merge spre vin-ul consumatorului(5V)?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian98

3

• Marian

2

• dan-a2

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@Dan-a2 i-am facut AICI cablaj unde i-am scris si explicat ce si cum, si tot n-a inteles nimic, ma indoiesc ca o schema l-ar ajuta... Te rog nu intelege gresit mesajul meu, ai facut bine ca ai postat-o, ma tem insa ca n-ai pentru cine, ma indoiesc ca ceva il poate lamuri, si spun asta cu toata raspunderea.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

@Dan-a2 i-am facut AICI cablaj unde i-am scris si explicat ce si cum, si tot n-a inteles nimic, ma indoiesc ca o schema l-ar ajuta... Te rog nu intelege gresit mesajul meu, ai facut bine ca ai postat-o, ma tem insa ca n-ai pentru cine, ma indoiesc ca ceva il poate lamuri, si spun asta cu toata raspunderea.

Ia uite aici ce mi-a iesit

post-75969-139829694305_thumb.jpg

post-75969-13982969431_thumb.jpg

post-75969-139829694314_thumb.jpg

Link spre comentariu

Felicitari, sincer ma bucur ca totusi ai inteles logica acelui regulator care e extrem de simplu de folosit, ei uite asta e un important pas inainte, tine-o tot asa. :101

acum trebuie sa mai familiarizez cu eagle sa fac cicuitul din proto board in pcb
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări